14.02.2023
„Asa trebuie sa-si ia apararea fiecare FEMEIE!” Katy Black raspunde dur haterilor de pe TikTok - VIDEO

Bloggerita Katty Black a publicat pe pagina sa de TikTok un video in care le raspunde celor care ii lasa comentarii urate sub postari. 

„Pana cand ti-am descifrat mesajul mi-a trebuit un pic de timp, tu la noi esti poliglot, stii multe limbi, bravo! De fapt nu ca m-as lauda cu corpul meu, nici intr-un caz, nu sunt perfecta dar sunt foarte mandra de corpul meu. In primul rand, acest corp minunat a adus trei copilasi perfect sanatosi pe lume, in al doilea rand si eu foarte tare cu asta ma mandresc, pe mine foarte tare ma vrea sotul meu, da eu pe dansul il iubesc si pentru mine acesta este cel mai superb compliment. Daca am asa posibilitate sa-ti arat corpul meu, de ce sa n-o fac, o data ce tu ai dreptul sa comentezi, eu am dreptul sa arat. Chiar vreau sa-ti arat, acest corp minunat a adus pe lume trei copilasi, am si eu burta, ca si oricine.” a spus Katy Black intr-un video pe TikTok.

Internautii au sustinut-o prin comentarii: „Esti foarte draguta. Si o mamica extraordinara.”, „Asa trebuie sa-si ia apararea fiecare FEMEIE!”, „Nu asculta persoane de genul...”, „Un raspuns mai bun si mai frumos nici nu se putea!”.

Dragostea pluteste in aer pe retelele de socializare! Vezi cum au fost surprinse vedetele de la noi dis-de-dimineata si cine dintre bloggerite a primit 401 de lalele - FOTO/VIDEO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie