12.03.2021
De 8 ori mama. Marina Carnat - prima imagine cu burtica: "De ce am ascuns pana acum sarcina?"

Mama a sapte copii, Marina Carnat, si-a uimit de-a binelea toate urmaritoarele de pe Instagram prin faptul ca a anuntat ca este in asteptarea celui de-al 8-lea copil. Femeia a publicat prima imagine cu burtica.

Marina si-a intrebat pe Instagram urmaritoarele cate saptamani de sarcina are, publicand o fotografie cu burtica: "Ce termen de sarcina am? - intrebarea de top si de ce am ascuns pana acum aceasta bucurie? Da, sunt in al doilea trimestru de sarcina...

De ce saptamani? Fiindca superficial, 40 de saptamani - atat cat dureaza o sarcina cu termen complet - pare a fi 10 luni (o luna avand 4 saptamani), dar toata lumea stie ca o sarcina dureaza 9 luni. De aceea, cel mai exact si cel mai corect e sa calculam sarcina in saptamani si sa folosim in comunicare anume asa interval de timp. Asa precum data exacta a ovulatiei nu se cunoaste in majoritatea cazurilor, medicii calculeaza termenul de la prima zi a ultimului ciclu. Dar... cu Tamia (al 7-lea copil) eu nu puteam sa imi aduc aminte cand avusesem ultimul ciclu si termenul real a fost calculat doar in urma ecografiilor si a examinarilor fizice.


De ce am ascuns pana acum sarcina?

Poate pentru ca am trecut de multe ori prin asta... poate pentru ca imi place ca oamenii din jur (inclusiv rudele cele mai apropiate) sa observe sarcina vizual... Totusi, cea mai vulnerabila si nesigura perioada este pana la 12-14 saptamani si e bine sa fii foarte vigilenta (si vigilent - pentru sot). Totusi, fiecare decide pentru sine cand e momentul ca ar dori si altii sa afle..."

Acum 2 zile, Marina Carnat a anuntat ca este insarcinata intr-un mod foarte frumos prin intermediul unui filmulet:

De 7 ori mama. In vizita la Marina Carnat, femeia exemplu. Cum le reuseste pe toate, dar si sa arate de milioane: "Niciodata nu mi-am dorit atat de multi copii" - VIDEO

Ce tine de relatia cu sotul ei, in cadrul unui interviu ea a povestit ca nu intotdeauna relatia lor a mers bine. De cateva ori, chiar s-a ajuns si in fata divortului. 

Cum sa-ti planifici sa ai fata sau baiat dupa dorinta proprie. Descoperirea Marinei Carnat, mama a sapte copii: "E ceva wow!"

Insa, cei doi au stabilit mai multe granite si conditii pe care le respecta. 

Prenumele copiilor Marinei si ai lui Teodor Carnat incep cu ”M” si ”T”. Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, iar Teodor mai are o fiica mare din prima casnicie.

Vezi interviul exclusiv al Marinei Carnat, oferit pentru perfecte.md:

Interviu EXCLUSIV cu mama a sapte copii, care arata mereu tanara si plina de viata. Marina Carnat: „Eu sunt una din femeile careia ii e dat sa aiba mai multi copii”. Cum reuseste sa fie FEMEIE, SOTIE si MAMA in acelasi timp

Echipa perfecte.md ii ureaza Marinei sarcina usoara!

 

Articole din aceeasi categorie