14.01.2021
Prenumele copiilor Marinei si ai lui Teodor Carnat incep cu ”M” si ”T”. Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Marina si Teodor Carnat cresc impreuna sapte copii, patru baieti si trei fete. Parintii acestora le-au dat prenume deosebite care incep cu "M" si "T", la fel ca si prenumele lor:  Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia.

Marina a publicat o fotografie simbol in care fiecare dintre ei poarta o haina pe care este scris prenumele acestora. 

In descriere, mama-eroina a mentionat ca multa lume priveste familiile numeroase cu nedumerire. Ea vine cu o explicatie si spune ca pe vremurile buneilor sau strabuneilor se aduceau pe lume multi copii: "Adu-ti aminte cati copii a nascut bunica ta, dar strabunica? Ah, erau alte vremuri? In ce sens? Oare bunicii nostri lucrau mai putin pentru a ridica o familie? Dimpotriva, uitati-va cat ne-am dezvoltat: multa tehnica de ajutor, multe alternative la ingrijiri, informatie abundenta... toate, care fac posibila mai usoara cresterea si educarea mai multor copii".In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”. 

Totodata, Marina a mentionat ca copilul invata mai rapid sa fie responsabil, sa se comporte adecvat in colectivitate, se ajuta si invata reciproc.

Citeste si :  Mama a sapte copii - look de milioane. Cum a pozat Marina Carnat impreuna cu toata familia  
Articole din aceeasi categorie