18.01.2021
Cum sa-ti planifici sa ai fata sau baiat dupa dorinta proprie. Descoperirea Marinei Carnat, mama a sapte copii: "E ceva wow!"

Daca vrei sa concepi un baiat sau fata, atunci exista o metoda prin care poti sa-ti planifici acest lucru. Despre asta, se arata convinsa mama a sapte copii, Marina Carnat. Ea spune ca pe sase din sapte copii ai sai - i-a conceput astfel. 

In cadrul interviului cu Dorin Galben, Marina a explicat metoda pe care o considera functionala, metoda Shettles: "Cand ai relatii sexuale in ziua ovulatiei atunci iese baiat. Daca mai inainte cu doua zile, atunci e fata. Este cercetarea unui medic. Cromozomii X si Y. Barbatul spermatozoizi are X si Y. Cei X sunt fete. Ele sunt mai lejere, mai lente, dar mai rezistente. Y sunt baietii, mai rapizi. Atunci cand iese ovulul vin baietii primii - Y si intalnesc ovulul. Atunci iese baiat. 

Atunci cand e fata, o faci mai inainte. Spre exemplu, ovulul inca n-a iesit, tu ai relatii sexuale, deja ei si-au pornit drumul. Fetele sunt mai rezistente. Daca te uiti cum are loc procesul, e ceva wow. Eu le-am aratat copiilor. Ei sunt in soc.  Apoi vine Y, nu intalneste ovulul, pentru ca nu este ovulatia si merge mai departe. Ulterior vine X. Spermatoizii traiesc pana la 72 de ore, dar ovulul 24 de ore. Asa-i procesul. Noi toate 6 sarcini asa le-am planificat. Unica a fost surpriza, ultima fata. Noi am pus punct de fapt la al saselea copil".

Vezi interviul in intregime, mai jos: 

Prenumele copiilor Marinei si ai lui Teodor Carnat incep cu ”M” si ”T”. Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Mama a sapte copii - look de milioane. Cum a pozat Marina Carnat impreuna cu toata familia

Metoda Shettles poarta numele inventatorului sau, Dr. Landrum B. Shettles, care inca din anii ’60 si-a dedicat intreaga cariera tehnicilor de reproducere asistata, descoperirii metodelor de determinare pentru sexul copilului inca din timpul conceptiei si luptei impotriva avorturilor.

Cartea sa „How to Choose the Sex of Your Baby“ (Cum sa alegi sexul copilului tau) a fost vanduta in milioane de exemplare in toata lumea, atribuindu-i-se titlul de bestseller in anii ’80. Este o carte care ofera toate sfaturile necesare cuplurilor care doresc sa devina parintii unei fetite sau ai unui baietel. Este scrisa pe intelesul tuturor, care prezinta toate instructiunile pe care cuplul ar trebui sa le urmeze acasa pentru a avea copilul dorit, o publicatie al carei continut se bazeaza pe o teorie simpla, si anume: alegerea momentului ideal pentru a avea relatii sexuale.

Articole din aceeasi categorie