06.03.2021
De 7 ori mama. In vizita la Marina Carnat, femeia exemplu. Cum le reuseste pe toate, dar si sa arate de milioane: "Niciodata nu mi-am dorit atat de multi copii" - VIDEO

Sa fii mama e o binecuvantare, iar cand ti se intampla asta de 7 ori, bucuria e nemarginita. Este si cazul Marinei Carnat, femeia care a devenit un exemplu pentru multe alte femei. Pe langa faptul ca arata impecabil, Marina este o mama si o sotie de nota 10. Cum le reuseste pe toate, aflam din reportajul iSanatate.

Nu a visat niciodata sa aiba o familie numeroasa. Viata insa, i-a pregatit un alt scenariu.

Marina CARNAT, AVOCAT: ,,Pentru mine deja este ceva obisnuit. Nu cred ca e ceva iesit din comun. Niciodata nu mi-am dorit atat de multi copii. Nu am pus punct insa pana cand nu am planificat.’’

De 7 ori mama, Marina da dovada de maxima responsabilitate.,,Eu consider ca am profesia de mama a 7 copii si eu mi-am organizat asa timpul".

Pentru o educatie buna, relatia dintre parinti este extrem de importanta.

Prenumele copiilor nu au fost alese intamplator, ci au in spate o istorie speciala.

,,Mi-am dorit ca primul copil sa fie baiat si sa ii dau numele Teo, ca mostenitor de la el a inceput povestea noastra ca numele sa fie cu M si T...Malvina si Tamia.’’

Pe langa grija pentru copii, Marina reuseste sa fie si o sotie exemplara. Iar Teodor – sotul Marinei, este cel care o ajuta si o sustine in toate.

Teodor CARNAT, AVOCAT: ,,Eu ma implic in toate jocurile lor. Vrem sa instalam si un cos pentru baschet.’’

Si pentru ca sunt multi, momentele amuzante sunt la ordinea zilei in familia Carnat.

Iar pentru mama Marinei, casa plina de nepoti este cea mai mare bucurie. Pentru ca se descurca de minune, Marina are toata admiratia din partea mamei sale.

La randul lor, copiii se simt foarte norocosi ca au o familie numeroasa si prietenoasa.

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti, adepti ai unui stil de viata sanatos, gasesti pe saitul emisiunii iSanatate.

Articole din aceeasi categorie