31.03.2023
„Asta nu stiu daca o postez!” Daniela Costetchi si fostul sot destul de apropiati - FOTO/VIDEO

Bloggerita, Costetchi Daniela, a aparut alaturi de sotul ei in video-uri postate pe pagina ei de Instagram.

Daniela Costetchi si fostul sot Catalin, desi au anuntat ca se despartit, bloggerita a postat mai multe filmulete cu cei doi unde fostul sot o machiaza. 

Natalia Platon a implinit 28 de ani! Designer-ul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un restaurant select din capitala, alaturi de cele mai apropiate prietene - FOTO

„Sotul a fost alaturi de mine in tot acest timp. A fost si in sala de nasteri langa mine, m-a sustinut”. Luciana Spinu - primul interviu dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce nume a ales pentru baietel

A dezvaluit imagini cu chipul fiului sau si a povestit despre diferenta dintre nasterea la 16 ani si cea la 34 de ani. Doina Sulac - primul interviu dupa ce a nascut un baietel: „Cand am aflat ca sunt insarcinata cred ca a fost cea mai...” - FOTO

Urmaritorii Danielei insa au privit foarte atent clipurile video: „V-ati impacat?? e pupat cumva de tine??? Sau s-a facut cu ruj si el”, la care Daniela a raspuns: „Nu e pupat de mine. E mat rujul, nu se duce, s-a facut singur”, la care a postat si un clip video unde apare Catalin vopsindu-si buzele.

La capitolul machiaj, Catalin s-a descurcat de minune, Daniela a postat cu cei doi o poza in care arata opera de arta pe care a facut-o.

Cei doi petrec timp impreuna, deoarece au impreuna o fetita pentru care ambii sunt parinti. Daniela a postat si cateva clipuri cum cei trei danseaza prin casa, se vede ca pe fetele lor ca au o relatie destul de frumoasa, chiar si daca au depus actele pentru divort.

„A fost una dintre cele mai frumoase vacante”. Prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc, noi detalii despre vacanta in Egipt, dar si cum a fost ceruta in casatorie - VIDEO

In aceasta dimineata Danieala a mai postat cateva clipuri cu cei doi din masina ei, mergand impreuna spre Bucuresti, la care Daniela a spus cum ca: „Probabil, va intrebati de ce mergem impreuna la Bucuresti, pentru ca eu in 1 aprilie, trebuie sa imi scot firele, iar Catalin in 1-2 aprilie are tantra. Deci nu noi, dar universul, am avut amndoi deodata treaba la Bucuresti. Eu oricum avem nevoie de ceva care sa mearga cu mine, deoarece nu pot sa merg singura la volan din cauza interventiei.”

Daniela a mai postat un filmulet unde canta o piesa acarui versuri sunta asa: „Am sa plang pentru tot ce am trait. Am sa plang pentru cat ne-am iubit. Daca ai stii cat as vrea sa-ti vorbesc. Sa-ti mai spun ca si azi te iubesc”, iar la sfarsitul clipului Daniela a spus ca: „Asta nu stiu daca o postez!”

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie