„Sotul a fost alaturi de mine in tot acest timp. A fost si in sala de nasteri langa mine, m-a sustinut”. Luciana Spinu - primul interviu dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce nume a ales pentru baietel

La data de 23 martie, interpreta de muzica populara din Republica Moldova, Luciana Spinu a adus pe lume un baietel. Aceasta a nascut cel de-al doilea copil dupa aproape doi ani de cand s-a stins din viata sotul ei, interpretul Dorin Ieseanu.

Intr-un interviu marca Perfecte.md, interpreta ne-a povestit cum a aflat ca este insarcinata, despre ziua in care a inceput nasterea, cat de emotionati au fost fiul sau Stelian si actualul ei sot, dar si ce nume au ales pentru nou-nascut.

Povesteste despre ziua in care ai aflat ca esti insarcinata. Ce emotii ai trait?

„Pentru noi aceasta sarcina nu a fost o surpriza, a fost un moment planuit. Am asteptat ziua sa se confirme ca este si desigur ca ne-am bucurat ambii cand am vazut ca este pozitiv testul.”

„A fost una dintre cele mai frumoase vacante”. Prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc, noi detalii despre vacanta in Egipt, dar si cum a fost ceruta in casatorie - VIDEO

Cine a fost prima persoana pe care ai anuntat-o ca vei deveni mamica pentru a doua oara?

„Primii am fost noi, dar urmatoarea persoana a fost nasa de cununie. Este persoana cu care eu pot sa vorbesc pe absolut toate temele. Apoi au urmat parintii, familia si cei dragi.”

Cum a inceput travaliul? Povesteste-ne despre ziua in care a inceput nasterea.

„Pentru noi ziua nasterii a fost una neasteptata. Noi asteptam aparitia bebelusului in aprilie si nicidecum in martie. A fost o nastere care a trebuit sa aiba loc din cauza motivelor mele de sanatate.”

A facut senzatie la nunta cu rochia ei care cantarea 25 de kilograme! Vezi cu ce recomandari vine fashion bloggerita, Hellen Monroe, pentru viitoarele mirese - VIDEO

Ai nascut pe cale naturala sau prin cezariana?

„Am nascut pe cale naturala.”

Cum poti descrie emotiile pe care le-ai simtit atunci cand l-ai luat in brate pe copilasul tau?

„Copilasul a stat foarte putin in bratele mele. Nici n-am reusit sa-i memorizez ochisorii si sa simt cum ii bate inimioara. Au fost momente de euforie, de extaz, de fericire. Plangeam si radeam in acelasi timp. A fost frumos.”


Ce nume ati ales pentru baietel?

„Numele copilasului este Marius. Aveam doua variante. Marius pentru ca a ales si o zi insemnata, o zi magica, frumoasa.”

Cum a reactionat Stelian atunci cand si-a vazut pentru prima data fratiorul?

„Stelian a asteptat enorm de mult intalnirea cu fratiorul. Atunci cand s-au intalnit fata in fata emotiile erau de nedescris. Il privea cu atat de multe emotii, dragoste si gingasie. Din prima clipa isi dorea sa-l ia in brate, sa-l mangaie, sa-l sarute. A fost foarte agitat, nu-si putea exterioriza emotiile.”

Are sau nu Johy Davis aere de vedeta? Vezi cat de sincer a fost interpretul si cum a raspuns la cateva intrebari - VIDEO

Cat de emotionat a fost taticul in timpul travaliului, dar si dupa nasterea copilului sau?

„Sotul a fost alaturi de mine in tot acest timp. A fost si in sala de nasteri langa mine, m-a sustinut. M-a incurajat in momentele in care eram emotionata. Totul s-a intamplat foarte spontan. El a fost foarte emotionat pentru ca este prima lui experienta de acest gen. Avea zambet pe fata si o stralucire in ochi.”

Cum decurge o zi din viata ta, acum avand deja doi copii si cine te ajuta in aceasta perioada?

„In toata aceasta perioada cel mai mult ma sustine sotul. El se implica maxim. Sotul este alaturi de Steilian. Eu de azi incolo o sa fiu mai mult alaturi de Marius. Sunt rude care ne sustin. Eu incerc sa imbin utilul cu placutul. Pe langa faptul ca sunt mama imi desfasor si activitatile on-line cum reusesc.”

Se spune ca parul este cartea de vizita a unei femei! Afla care sunt cauzele caderii parului de la dermatologul, Veronica Vizdoaga - VIDEO

Planifici sa stai in concediu de maternitate si sa te dedici in totalitate bebelusului sau vei reveni la activitatile tale artistice?

„Nici cu primul copil nu am putut sa stau in concediul de maternitate, pentru ca aveam deja evenimente preconizate la care trebuia sa fiu. In cazul lui Stelian am iesit la munca dupa o luna. Cazul lui Marus nu va fi o exceptie. Din luna mai imi voi incepe activitatea artistica.”

Articole din aceeasi categorie