31.03.2023
Natalia Platon a implinit 28 de ani! Designer-ul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un restaurant select din capitala, alaturi de cele mai apropiate prietene - FOTO

Designer-ul si bloggerita Natalia Platon si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere mai neobisnuit decat de obicei, totul pentru ca acum este in postura de graviduta.

Platon a decis in aceasta zi speciala sa organizeze un brunch alaturi de prietenele sale la un restaurant din capitala. „Mi se face observatie ca nu postez nimic cu aniversarea. Sa stiti ca am lasat pe cateva ore telefonul si am savurat un brunch cu fetele. Atat de placut a fost. Exact cum mi-am dorit. O sa pun content mai tarziu cand o sa am putin timp liber.”, a spus aceasta pe Instagram.

Pentru eveniment Natalia a ales sa poarte o rochie verde, mulata pe corp care i-a pus in evidenta burtica. De asemenea, ea si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi stiletto, bandana si cercei rotunzi, supradimensionati.

A dezvaluit imagini cu chipul fiului sau si a povestit despre diferenta dintre nasterea la 16 ani si cea la 34 de ani. Doina Sulac - primul interviu dupa ce a nascut un baietel: „Cand am aflat ca sunt insarcinata cred ca a fost cea mai...” - FOTO

Tematica petrecerii a fost green and yellow, astfel, atat decorul, cat si tortul designer-ului erau in aceste culori.

„Sotul a fost alaturi de mine in tot acest timp. A fost si in sala de nasteri langa mine, m-a sustinut”. Luciana Spinu - primul interviu dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce nume a ales pentru baietel

Sarbatorita a avut parte de o multime de cadouri si flori din partea celor mai apropiate persoane din viata sa. „Hello 28”, a mentionat Natalia Platon in mediul online.

Natalia Platon este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Moldova. Aceasta are si un blog personal pe Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata sa.

Articole din aceeasi categorie