A dezvaluit imagini cu chipul fiului sau si a povestit despre diferenta dintre nasterea la 16 ani si cea la 34 de ani. Doina Sulac - primul interviu dupa ce a nascut un baietel: „Cand am aflat ca sunt insarcinata cred ca a fost cea mai...” - FOTO

La sfarsitul anului 2022 a devenit cunoscut faptul ca Doina Sulac este in asteptarea celui de-al doilea copil al sau. In luna martie 2023, aceasta a nascut un baietel. Intr-un interviu marca Perfecte.md, interpreta ne-a povestit cum a decurs sarcina, ce emotii a trait cand si-a luat fiul in brate pentru prima data, dar si cum decurge recuperarea dupa cezariana. De asemenea, aceasta a dezvaluit si cum a reactionat fiica sa, Nicoleta, cand l-a vazut pe fratiorul ei.

Acum cateva zile, pe retelele de socializare, Doina Sulac a anuntat ca a adus pe lume un baietel. Artista a publicat cateva imagini atat din sala de operatie, cat si din momentul externatii din maternitate.

La o diferenta de 18 ani de la prima sa sarcina, Doina a recunoscut ca a observat o diferenta dintre cele doua perioade in care a fost gravida.

Povesteste despre ziua in care ai aflat ca esti insarcinata? Ce emotii ai trait?

„Cand am aflat ca sunt insarcinata cred ca a fost cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata mea.”

Cum a decurs sarcina si care a fost mai dificila dintre cele doua?

„Prima sarcina cu Nicoleta a fost o sarcina in adolescenta. Sigur ca e diferita de sarcina actuala, la maturitate, dupa 30 de ani. Am nascut la varsta de 34 de ani si ma consider cea mai fericita mama pentru ca acest copil a fost atat de dorit de parinti si multumesc bunului Dumnezeu ca el a ales ca noi sa fim parintii acestui minunat baietas pe care il adoram. Cu ajutorul lui Dumnezeu a doua oara am ramas insarcinata si a fost pe cale naturala. Am avut mare noroc de medicul Sergiu Gladun pe care il recomand tuturor mamicilor care doresc sa devina gravide si sa aiba copilasi frumosi si sanatosi. Am nascut prin cezariana, dar pe fon muzical. Am mare noroc de sotul meu pentru ca ma ajuta mult. Probabil uneori el este mai indulgent cu mine si noptile mele sunt mai linistite. Incearca sa stea el mai mult cu baiatul pentru ca eu am acum si evenimente si emisiuni si sunt foarte solicitata in perioada aceasta si nu doar aceasta. Mereu asa a fost viata de artist. Nu este tocmai una usoara. Dar ma ajuta si mamica mea, si bona, si fata mea Nicoleta care este deja mare. Este si ea bucuroasa ca are un fratior.”

O noua voce in showbizul autohton! Afla cine este Anna G, dar si cum a hotarat sa-si lanseze prima piesa: „Ei imi tot ziceau: <<Lasa tu muzica, du-te si fa medicina sau drept>>” - VIDEO

Unde si cum te-au prins primele semne ca micutul este gata sa vina pe lume?

„Noaptea s-a intamplat. S-au rupt apele si atunci am mers de urgenta la spital.”

Cum decurge recuperarea dupa operatie?

„Eu m-am recuperat foarte repede si pe aceasta cale ii multumesc Institutului Mamei si Copilului in frunte cu directorul Sergiu Gladun care are o echipa de oameni extraordinari. De asemenea, au si o sala de nastere cu cel mai performant aparataj din Republica Moldova care a fost sponsorizat cu ajutorul Guvernului Romaniei.”

Ce ai simtit atunci cand ti-ai luat pentru prima data fiul in brate?

„Cand mi-am luat pentru prima data fiul in brate am simtit de parca m-am nascut eu impreuna cu el din nou. Atat de mare era bucuria sa il tin la piept si sa vad acest ingeras mult dorit.”

Ce prenume ati ales pentru baietelul vostru?

„Noi ne-am inteles asa cu sotul meu. Daca o sa nasc o fetita el va alege numele, iar daca se va naste un baietel eu voi fi cea care alege numele. Asa cum a vrut Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu un baietel, numele l-am ales eu, dar inca nu-l divulg.”

Cum a reactionat fiica ta mai mare cand l-a vazut pe fratiorul ei?

„Fiica mea a reactionat pozitiv, ea este fericita si in plus este si o experienta pentru ea pentru ca peste cativa ani va deveni si ea mama. Am o fata mare si frumoasa, adolescenta care ma bucura cu activitatile sale profesionale in plan muzical. Sunt foarte mandra, copiii mei sunt averea mea.”

„A fost una dintre cele mai frumoase vacante”. Prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc, noi detalii despre vacanta in Egipt, dar si cum a fost ceruta in casatorie - VIDEO

Planifici sa iai o pauza de la activitatile tale sau vei imbina ingrijirea copilului cu munca?

„<<Cand pamantul doarme, cand pamantul se cutremura, Sulac canta.>> Vorba marelui regizor Emil Loteanu. Eu nu pot sa traiesc fara cantec, de aceea activitatea mea cum a fost asa si va ramane mereu in dezvoltare. Sunt in plan profesional in activitate. Am foarte multe evenimente planificate in Republica Moldova chiar in primavara si vara asta, iar pe data de 28 aprilie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti un concert extraordinar sub marca Potcoava de Aur alaturi de maestrul si nanul meu de botez, Nicolae Botgros.”

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac. Aceasta are o fiica pe nume Nicoleta in varsta de 17 ani, dar si un baietel nou-nascut.

Articole din aceeasi categorie