16.08.2022
Zi mare pentru Cristina Burdulescu! Antrenoarea de fitness s-a casatorit. Vezi cum a avut loc nunta si cine au fost invitatele speciale ale serii: „Cu ele a fost o istorie aparte” - FOTO/VIDEO

La inceputul lunii august, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din Moldova, Cristina Burdulescu si-a oficializat relatia cu iubitul sau.

La scurt timp, tanara, impreuna cu alesul inimii sale au organizat si nunta, care a avut loc intr-un cerc restrans, la o vinaria din tara.

Si pentru ca are un simt estetic bine dezvoltat, Cristina a decis ca decorul pentru marele eveniment sa fie unul mai deosebit, si anume in stil rustic. „La nunta noastra am optat pentru un decor rustic”, a mentionat aceasta, publicand si un video cu incaperea unde a avut loc petrecerea.

Iubitul Rihannei, A$AP Rocky risca pana la 9 ani de inchisoare! Care este motivul

Pentru a crea o atmosfera cat mai frumoasa, la nunta au fost prezente si Surorile Osoianu care au incins atmosfera cu piesele lor.

Intrebata de catre un urmaritor daca a ramas multumita de prestatia interpretelor, antrenoarea a raspuns: „O da. Cu ele a fost o istorie aparte, pe care am sa v-o povestesc putin mai tarziu.”

Pentru nunta sa, Cristina a optat pentru o rochie alba de lungime midi care se potrivea perfect cu tematica nuntii si anume, stilul rustic.

Dupa 20 de ani, Radu Sirbu a recreat o scena din videoclipul piesei „Dragostea Din Tei”. Vezi in ce ipostaza a aparut artistul: „Ar fi super fain daca s-ar reuni trupa O-Zone” - VIDEO

Cristina Burdulescu este o antrenoare si nutritionista din Republica Moldova ce are o comunitate de aproape 20 de mii de urmaritori pe Instagram.

Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie