16.08.2022
Dupa 20 de ani, Radu Sirbu a recreat o scena din videoclipul piesei „Dragostea Din Tei”. Vezi in ce ipostaza a aparut artistul: „Ar fi super fain daca s-ar reuni trupa O-Zone” - VIDEO

Radu Sirbu este destul de activ pe retelele de socializare. De curand artistul a inceput sa publice tot mai des filmulete pe Tik Tok care sunt apreciate de internauti.

In cel mai recent video, Radu a decis sa-si aduca aminte de momentele in care a fost filmat videoclipul celei mai populare piese a trupei O-Zone, „Dragostea Din Tei”.

„Cum pastrezi ritmul dupa 20 de ani? Alergi.”, a scris interpretul in descrierea filmuletului.

Filmuletul a adunat peste 6 mii de vizualizari si aproape 1000 de aprecieri din partea fanilor sai.

Madonna si-a sarbatorit fiul, care a implinit 22 de ani: ”Ca de la un Leu la altul...” Azi diva face 64 de ani

„Un exemplu frumos”, „Ar fi super fain daca s-ar reuni trupa O-Zone macar pentru un concert!”, „Cea mai frumoasa copilarie am avut-o cu voi, doamne ce vremuri ”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii.

O-Zone a fost o formatie de muzica pop din Republica Moldova, compusa din Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras. Desi era considerata cea mai de succes formatie din Europa, O-Zone a fost desfiintata in anul 2005.

Alexei Marjeneanu - primul model moldovean la Yves Saint Laurent! Afla povestea din spatele succesului tanarului de 18 ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie