16.08.2022
Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Frumoasa soprana Valentina Nafornita isi petrece vacanta binemeritata intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei. Aceasta a postat cateva poze si videoclipuri de colectie, care au lasat profund impresionati admiratorii si urmaritorii sai. 

Valentina Nafornita profita la maxim de frumusetea orasului Salzburg, loc in care a copilarit si renumitul compozitor austriac Mozart. Se pare ca iubitorii de arta, si in mod special de muzica si note muzicale sunt atrasi precum un magnet de splendoarea si frumusetea orasului austriac, anume pentru istoria si valorificarea evidenta a valorilor culturale. 

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

Asadar, Valentina s-a filmat intr-un video cu o priveliste uimitoare, iar completarea peisajului lacului de un albastru senin cu soprana in costum de baie a creat un tot intreg surprinzator de armonios.

Pe langa imaginea sa, interpreta de opera a pus in valoare frumusetea unei bijuterii luxoase, si se pare, tare draga ei.

Pe langa odihna pasiva, Valentina le-a aratat urmaritorilor sai faptul ca adora sa mearga la cinema, sa viziteze muzeele, dar si sa se plimbe in locurile istorice pitoresti. 

 

 

 

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, “BBC Singer of the World”. 

Alexei Marjeneanu - primul model moldovean la Yves Saint Laurent! Afla povestea din spatele succesului tanarului de 18 ani - FOTO

Sursa VIDEO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie