16.08.2022
Iubitul Rihannei, A$AP Rocky risca pana la 9 ani de inchisoare! Care este motivul

TMZ relateaza ca luni, A$AP Rocky a fost acuzat oficial ca l-a agresat pe fostului sau prieten, artistul Terell Efron, care canta sub pseudonimul A$AP Relli.

„Tragerea dintr-o arma intr-un loc public este o infractiune grava care se poate solda cu consecinte tragice nu numai pentru victima, ci si pentru trecatorii nevinovati. Biroul meu a efectuat o examinare amanuntita a probelor in acest caz.”, a declarat procurorul orasului Los Angeles intr-un comunicat.

Alexei Marjeneanu - primul model moldovean la Yves Saint Laurent! Afla povestea din spatele succesului tanarului de 18 ani - FOTO

A$AP Rocky va aparea in instanta miercuri. Potrivit Rolling Stone, daca se dovedeste vinovatia rapperului, acesta risca pana la 9 ani de inchisoare.

Terell Efron sustine ca pe 6 noiembrie, A$AP Rocky l-a dus intr-un loc putin cunoscut de la Hollywood pentru a discuta despre neintelegerile care au aparut intre ei. Victima sustine ca in timpul conversatiei, Rocky a scos o arma si l-a impuscat de trei ori.

Efron a mentionat ca a primit rani fizice si emotionale. El solicita despagubiri de cel putin 25.000 de dolari. 

ASAP Rocky este un rapper, compozitor, producator de inregistrari si actor american. Este membru al grupului hip hop A$AP Mob.

Dupa 20 de ani, Radu Sirbu a recreat o scena din videoclipul piesei „Dragostea Din Tei”. Vezi in ce ipostaza a aparut artistul: „Ar fi super fain daca s-ar reuni trupa O-Zone” - VIDEO

Sydney Sweeney a recunoscut care au fost cele mai dificile scene din timpul filmarii serialului „Euphoria”: „Trebuia sa ma comport de parca nimic nu se intampla” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie