26.12.2022
Sarbatoare mare in familia Svetlanei Sainsus! De ziua de nastere a fiului sau, i-a pregatit o petrecere surpriza nemaipomenita. Vezi ce reactie a avut baiatul: „15 ani de cand sunt mama de baiat” - FOTO/VIDEO

Acum 15 ani, fondatoarea caritate.md din Republica Moldova, Svetlana Sainsus a adus pe lume un baiat minunat pe nume Maxim. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Svetlana Sainsus a publicat o multime de filmulete si imagini din cadrul zilei de nastere a fiului sau, Maxim. 

Cert este faptul ca femeia de afaceri i-a facut fiului sau o petrecere surpriza, de care acesta nu trebuia sa afle nici intr-un caz inainte de timp. „Video acesta eu o sa-l pun diseara, nu acum, sa nu-l vada baiatul, sa nu stric surpriza”. 

Potrivit acesteia, Maxim nu a avut niciodata o astfel de petrecere mare si nici nu s-a asteptat ca o va avea. „El de 15 ani cred ca astepta ceva o petrecere si ma intreba ieri daca vom face ceva de ziua lui si i-am zis ca vom merge in oras, sa mancam o pizza. Dar sigur ca eu nu puteam sa nu-i organizez o surpriza. Am inchiriat o vila si cu toate rudele acus ii facem surpriza. O sa-l leg la ochi si o sa-i fac o surpriza frumoasa de ziua lui”.

De sarbatori, sa fim mai buni! Bloggerita Anya Tapes a ajutat cateva familii nevoiase de Craciun: „Ca duc un astfel de trai poate ca nu este nici vina lor” - FOTO/VIDEO

Svetlana a tinut sa incurajeze toate mamele care isi cresc singure baietii. Potrivit ei, chiar daca nu i-a fost deloc usor, a reusit sa creasca un barbat adevarat, care o respecta, care invata bine si se comporta frumos cu toti cei din jurul sau. 

„Dupa divort chiar credeam ca nu o sa ma descurc. Nu este un secret si chiar am sa o spun si aici, si nu o sa-mi fie rusine, ca tatal lui Maxim nu participa deloc la educatia lui si in genere la nimic nu participa. Nici nu l-a felicitat de ziua lui. Dar eu sunt mandra de barbatul pe care l-am crescut si pot spune ca am reusit. Eu cu el, impreuna formam o echipa perfecta. El este un baiat iubitor, respectuos, noi nu ne culcam fara sa ne sarutam inainte de a ne spune noapte buna, fara sa ne cuprindem. Este un frate foarte bun, Lia il adora”, a spus Svetlana Sainsus cu emotii in glas si a adaugat: „Cand cineva spune ca nu poate o femeie sa creasca un barbat, sa stiti ca e gresit. Eu pot spune ca am crezut un barbat adevarat singura, singurica. Si sunt mandra de el si cu siguranta si el este mandru de mine si chiar mi-o spune des”. 

Asadar, Svetlana a mers acasa, i-a spus baiatului sau ca trebuie sa mearga undeva, i-a pus o masca de dormit si o esarfa la ochi, ca acesta sa nu poata vedea nimic si au pornit la drum. „La asa ceva nu m-am asteptat”, a spus baiatul in timp ce mergeau spre locul destinatiei. 

Fiul Nataliei Barbu a implinit 10 ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale: „Te iubesc o vesnicie si o zi” - FOTO

Cand si-a scos masca de dormit de la ochi, baiatul a ramas socat de ceea ce a vazut. Toti invitatii sai, rudele si prietenii sai, au strigat in unison „La multi ani” si au dat in aer multe confetti.

Au urmat multe felicitari, cadouri, revederea cu multe rude cu care nu s-a vazut de mult timp, cu prietenii sai. Cu totii s-au distrat, s-au delectat cu cele mai gustoase bucate si au primit placere in acea zi minunata. Maxim impreuna cu prietenii sai au mers la sauna, au stat in jacuzzi. 

„Baiatul a ramas impresionat. Asa e el, mai serios, insa chiar a fost fericit, i-a placut. El cand vede camera, nu prea glumeste. Dar are un simt al umorului asa ca te da jos. S-a bucurat ca i-am chemat si pe baietii lui”, a mentionat Svetlana. 

Iar surpriza serii au fost baietii de la Akord, care au fost invitati special pentru a-l bucura pe Maxim, de ziua lui de nastere, cu cele mai selecte piese din repertoriul lor. Baiatul a fost luat prin surprindere si nici nu a reusit sa se schimbe. Acesta era imbracat intr-un halat, caci chiar recent iesise din jacuzzi. 

Si cum fara cel mai important detaliu la o zi de nastere - tortul. Maxim a avut parte de un tort delicios in forma de cifrele 15, pe care erau insemnate si cateva mesaje: „La multi ani, scumpul nostru. Te iubim”. 

Ella Chistol - cadou de peste 45 de mii de lei! Vezi ce dar a primit bloggerita de Craciun din partea sotului sau - FOTO/VIDEO

De asemenea, pe pagina sa, in feed, Svetlana a publicat cateva fotografii cu fiul sau, pe fundalul pomului de Craciun, si a mentionat: „O binecuvantare mai puternica in ajun de Craciun nu putea exista. 15 ani de cand sunt mama de baiat. Ca sunt mandra de el e putin spus, fericita sa-l vad crescand un barbat adevarat. La multi ani, Maxim-Cristian, fetele tale te adora”. 

Este pasionata de cantecul popular inca din copilarie! Maria Cortac - despre planurile sale pentru anul care vine - VIDEO

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 73 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie