26.12.2022
Fiul Nataliei Barbu a implinit 10 ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale: „Te iubesc o vesnicie si o zi” - FOTO

Cel mai mare copil al interpretei din Republica Moldova, Natalia Barbu, a implinit, in ajun de Craciun, 10 ani.

Pe pagina sa de Instagram, Natalia Barbu a publicat o serie de fotografii unde o vedem alaturi de fiul sau, Victor, pozand langa pomul de Craciun. 

„La multi ani, baiatul meu scump! Sa cresti sanatos, norocos, sa fii iubit si fericit! Esti minunea mea de barbatel! Te iubesc o vesnicie si o zi”, a mentionat interpreta in descrierea imaginilor. 

Ella Chistol - cadou de peste 45 de mii de lei! Vezi ce dar a primit bloggerita de Craciun din partea sotului sau - FOTO/VIDEO

In imagini o vedem pe interpreta intr-o rochie eleganta si sclipitoare, intr-o nuanta argintie. Fiul sau era imbracat mai casual, intr-un maiou si o pereche de pantaloni sportivi negri. 

Postarea sa a acumulat peste o mie de aprecieri si o multime de comentarii. Victor a fost felicitat atat de urmaritorii interpretei, cat si de prietenii si cunoscutii apropiati ai acesteia. 

„La multi ani”, a scris interpretul Radu Sirbu. 

„Ce frumos e! La multi ani!”, „Multi ani superbi”, „La multi ani! Sa va traiasca multi ani sanatosi si fericiti”, „La multi ani magici!”, „La multi ani! Frumusete de baiat!”, „Ce frumosi sunteti. Natalia cu 20 ani in urma tot asa te tin minte. Esti vesnic frumoasa si zimbetul mamei il ai. Multi ani fericiti! Cu drag”, „La Multi Ani, Victoras!”, „La multi ani sanatosi si fereciti, bucuria parintilor!”, au scris internautii. 

Colindele lor sunt un adevarat succes si aduna milioane de vizualizari pe Youtube! Ce a povestit Ion Paladi despre colaborarile pe care le-a avut cu indragita interpreta, Paula Seling - VIDEO

Natalia Barbu este o cantareata de rock si pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si s-a clasat pe locul 10, castigand astfel pentru Republica Moldova un loc in finala Eurovision, editia 2008.

Articole din aceeasi categorie