26.12.2022
De sarbatori, sa fim mai buni! Bloggerita Anya Tapes a ajutat cateva familii nevoiase de Craciun: „Ca duc un astfel de trai poate ca nu este nici vina lor” - FOTO/VIDEO

Anya Tapes, una dintre cele mai urmarite bloggerite de pe Instagram-ul moldovenesc a facut cateva acte de binefacere chiar in ziua de Craciun pe stil nou.

Aceasta, impreuna cu alti cativa prieteni de-ai sai a plecat la cateva familii nevoiase pentru a le oferi produse alimentare, produse de igiena, dar si cadouri pentru copilasi.

Drept multumire pentru grija si ajutor, Anya a fost colindata de cativa copii.

Tapes a reusit sa ajute si sa le aduca zambetul pe fata la 20 de familii. „Au fost cazuri diferite, 20 de familii cu copii de la 3 pana la 12. Am descoperit ca unii oameni se multumesc cu ce au , insa in ochisorii copiilor este atata dorinta, speranta si vise ce le vor realizate.”, a mentionat Anya in mediul online.

Colindele lor sunt un adevarat succes si aduna milioane de vizualizari pe Youtube! Ce a povestit Ion Paladi despre colaborarile pe care le-a avut cu indragita interpreta, Paula Seling - VIDEO

„Eu sper ca cat de cat am reusit sa aducem zambete, emotii, bucurii in casele celor ce ne-au asteptat, ne-am primit. Au fost oameni foarte bravo si buni la sufet. Ca duc un astfel de trai poate ca nu este nici vina lor. Noi ca oameni suntem in stare sa ne ajutam reciproc. Eu vreau sa spun multumesc tuturor celor care s-au implicat si celor ce astazi au jertfit din timpul lor si au mers pentru a aduce aceasta bucurie in casa oamenilor. Copiii nu au nicio vina ca s-au nascut acolo unde s-au nascut.”, a adaugat aceasta.

Anya Tapes a devenit populara pe Instagram datorita videourilor comice pe care le posteaza. In prezent ea are o comunitate de peste 180 de mii de urmaritori fideli.

Fiul Nataliei Barbu a implinit 10 ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale: „Te iubesc o vesnicie si o zi” - FOTO

Articole din aceeasi categorie