26.12.2022
Este pasionata de cantecul popular inca din copilarie! Maria Cortac - despre planurile sale pentru anul care vine - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica populara Maria Cortac, care a venit cu un colind minunat, in ajunul sarbatorilor de iarna. 

Maria Cortac este studenta la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, la facultatea canto popular, este o visatoare si iubeste la nebunie muzica populara.

Pasiunea fata de muzica populara vine inca din copilarie. „Am invatat la o Scoala de Arte. Am fost membra a unui ansamblu etno folcloric si asa mi-a aparut dragostea fata de cantecul popular”. 

De sarbatori, maestrul Nicolae Botgros va fi alaturi de familia sa! Artistul a recunoscut ca se impaca foarte bine cu nora sa: „Sper sa ne aduca nepotei in casa” - VIDEO

De o saptamana, Maria impreuna cu echipa „Zambarele” colinda. „Mergem la oameni, ii colindam, ii uram, ii semanam pentru ca se apropie noul an si e bine cand vii cu traditii”.

Xenia Deli - intr-o sedinta foto magica de Craciun alaturi de familia ei - FOTO

Cea mai calda amintire a Mariei legata de sarbatorile de iarna este: „Impodobirea anului, cand toti cei dragi sunt langa tine, stam la masa. E ceva deosebit”. 

In acest an, Maria asteapta de la Mos Craciun: „Nu m-am gandit la niciun cadou. Sa fiu sanatoasa este cel mai important, pe restul le facem”. 

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au adunat toata familia de Craciun! Vezi imaginile pe care le-au publicat

In anul care vine, Maria isi doreste sa: „Sa realizez un videoclip. De fapt ma gandeam sa fac un videoclip la acest colind. Insa ma gandesc ca voi face un videoclip la o piesa mai vesela, mai de joc. Si multe cantece noi”. 

„Le doresc tuturor sa fie sanatosi in anul care vine, sa fie pace, sa fie fericiti si bunul Dumnezeu sa-i aiba in paza”, a adaugat Maria Cortac. 

Articole din aceeasi categorie