26.12.2022
Ella Chistol - cadou de peste 45 de mii de lei! Vezi ce dar a primit bloggerita de Craciun din partea sotului sau - FOTO/VIDEO

Ella Chistol, la fel ca si multi alti bloggeri de la noi, a sarbatorit in acest an Craciunul pe stil nou.

Si pentru ca a fost cuminte in acest an, Ella a primit un cadou din partea „mosului”. Este vorba despre cel mai nou model de iPhone iesit pe piata, si anume, iPhone 14 Pro Max Deep Purple de 512 gigabytes.

In Repubica Moldova, pe site-urile ce comercializeaza gadget-uri, un iPhone 14 Pro Max de 512 gigabytes costa nici mai mult, nici mai putin decat 46 de mii de lei.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au adunat toata familia de Craciun! Vezi imaginile pe care le-au publicat

„Femeia trebuie sa fie frumoasa, fericita si iubita. Mai mult ea nimanui nimic nu datoreaza.”, a mentionat Ella in descrierea unui filmulet in care face unboxing noului sau telefon mobil.

Colindele lor sunt un adevarat succes si aduna milioane de vizualizari pe Youtube! Ce a povestit Ion Paladi despre colaborarile pe care le-a avut cu indragita interpreta, Paula Seling - VIDEO

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a adunat o comunitate de peste 215 mii de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Articole din aceeasi categorie