02.04.2021
Rusoaica careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, Margarita Graciova, este in asteptarea celui de-al treilea copil. Modul ingenios prin care a anuntat despre sarcina - GALERIE FOTO

Margarita Graciova, rusoaica a carei poveste a intristat multa lume, traieste acum o frumoasa poveste de dragoste cu un alt barbat. Femeia a anuntat pe Instagram ca este in asteptarea celui de-al treilea copil.

In urma dramei prin care a trecut, Margarita cu greu a mai putut avea incredere in oameni. Totusi, in luna septembrie a anului 2020, s-a aflat despre o relatie de dragoste in care este implicata. 

Rusoaica careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, fericita alaturi de al doilea sot. Cum a recapatat Margarita Graciova increderea in barbati

Totusi, a doua casnicie este una de succes, iar in storiesurile pe care le posteaza pare extrem de fericita.

Femeia a publicat mai multe fotografii ingenioase in care apare cu burtica la vedere alaturi de sotul ei si cei doi fii ai sai. 

„Astazi trebuia sa fie nunta noastra, dar nu va fi...” Destainuirea rusoaicei, careia sotul i-a taiat cu toporul bratele din gelozie

In descrierea fotografiilor, rusoaica a scris:"In curand vom fi trei. Bucurati-va pentru noi si ridicati un pahar cu moare si gustati dintr-un castravete murat".

Roman Burlaca surprinde din nou. Regizorul a deschis primul hub de productie si promovare din Moldova. Afla ce isi propune sa ofere artistilor de la noi. „M-am inspirat din experienta care am avut-o pe piata romaneasca” - VIDEO

„O sa am stop cardiac, mi se zbate inima!” Dianna Rotaru a facut un MARE taraboi in direct. A fost BOMBA serii - VIDEO

In cadrul sesiunii foto, margarita a ales un decor creativ, si anume a combinat-o cocktailurile cu castraveti murati, caracteristice gravidelor pofticioase.

Anterior, In cadrul unei emisiuni TV din Rusia, tanara a vorbit despre cererea in casatorie, pe care n-a acceptat-o imediat. 

Mergeam in masina la intalnire cu avocatul meu si ca in filme eu trebuia sa zic „Da, te iubesc. Ne vom casatori...”. Dar eu am zis: „Du-ma mai repede la avocat, eu si asa deja am intarziat. Mi-am luat o pauza ca sa ma gandesc.”, a povestit Margarita despre momentul in care iubitul ei i-a oferit inelul.

Rusoaica, Margarita Graciova, careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, a oferit mai multe detalii despre nenorocirea prin care a trecut, dar si cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit. 

In cadrul unui interviu pe care l-a oferit la un post rus de televiziune, femeia a povestit cu lux de amanunte despre nenorocirea care s-a intamplat in ziua in care fostul ei sot i-a taiat bratele cu toporul intr-o padure:"El se comporta linistit, ca sa nu-mi trezeasca careva dubii. A zis ca ii ducem pe baieti la gradinita si pe mine la munca. La un moment dat, el m-a dus in padure. Mai bine imi pierdeam cunostinta, decat sa tin minte tot ce s-a intamplat. Avea un plan bine pregatit. A cumparat din timp toporul, dar si franghiile. El a facut totul intentionat. In plan era ca sa ma duca la spital si sa mearga la politie sa se predea. Dupa ce am urcat in masina ca sa ma duca la spital, el a deschis fereastra si a spus: "Ce adrenalina". Expertiza a aratat ca el nu era in stare de efect, nici drogat, nici beat. 

Intrebata de ce barbatul ar fi recurs la acest gest, ea a zis nu are un raspuns, dar zice ca este o fapta parca rupta din vremurile antichitatii:"La noi relatia nu mergea deloc, locuiam ca niste vecini. Eu munceam, luam copiii de la gradinita, achitam apartamentul. El mereu ma controla. M-a dus chiar si la un detector de minciuni, din gelozie. Dupa ce am dat la divort, el credea ca eu ma intalnesc cu cineva. Dar nu era astfel. Eu pur si simplu nu mai vroiam sa fiu cu el, deoarece se comporta foarte urat si ma batea".

Articole din aceeasi categorie