27.01.2021
Rusoaica careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, fericita alaturi de al doilea sot. Cum a recapatat Margarita Graciova increderea in barbati

Margarita Graciova, rusoaica a carei poveste a intristat multa lume, traieste acum o frumoasa poveste de dragoste cu un alt barbat. Femeia a povestit in cadrul unui interviu, de ce nu a acceptat din prima, casatoria cu al doilea sot. 

Citeste si :  Povestea rusoaicei careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele: "Ma tem ca va iesi din puscarie si ma va omori". Cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit

In urma dramei prin care a trecut, Margarita cu greu a mai putut avea incredere in oameni. Totusi, in luna septembrie a anului 2020, s-a aflat despre o relatiede dragoste in care este implicata. Invitata alaturi de partenerul ei la o emisiune TV din Rusia, tanara a vorbit despre cererea in casatorie, pe care n-a acceptat-o imediat. 

Mergeam in masina la intalnire cu avocatul meu si ca in filme eu trebuia sa zic „Da, te iubesc. Ne vom casatori...”. Dar eu am zis: „Du-ma mai repede la avocat, eu si asa deja am intarziat. Mi-am luat o pauza ca sa ma gandesc.”, a povestit Margarita despre momentul in care iubitul ei i-a oferit inelul.

Urmareste intreaga descriere a situatiei de catre protagonistii interviului, in videoul de mai jos:

Citeste si :  Cu piscina si plaja privata! Cat costa vila luxoasa in care se odihneste Ksenia Sobchak cu familia, pe insulele Maldive 

Femeia duce un mod de viata foarte activ: sare cu parasuta, merge la volan, face diving. 

Dupa nenorocirea care s-a intamplat, Margarita a scris chiar si o carte, care se bucura de o popularitate mare in randul femeilor. 

Din postarile ei de pe Instagram, ea se imparte cu prietenii virtuali despre toate reusitele sale pe plan personal, dar si profesional. Acum ea este prezentatoare TV. 

Sursa foto, video: Facebook, YouTube

Articole din aceeasi categorie