02.04.2021
Roman Burlaca surprinde din nou. Regizorul a deschis primul hub de productie si promovare din Moldova. Afla ce isi propune sa ofere artistilor de la noi. „M-am inspirat din experienta care am avut-o pe piata romaneasca” - VIDEO

FULL MUSIC SERVICES – asta e ceea ce-si propune sa ofere artistilor de la noi cunoscutul regizor Roman Burlaca. Care sunt serviciile oferite si ce instrumente noi vor aprea pe piata showbizz-ului autohton, afla din reportajul O Seara Perfecta.

Chiar de 1 aprilie, Roman Burlaca a anuntat ca isi extinde activitatea.

Roman BURLACA, REGIZOR: „ Am muncit foarte mult un an de zile si am asteptat ziua asta foarte mult. Ideea acestui proiect a venit in primul si primul rand din necesitate, trebuie sa miscam lucrurile din loc. Nu este un mausoleu, este un hub care vine in ajutorul tuturor creatorilor de content, inclusiv televiziunele”.

Roman Burlaca are o pasiune noua. Regizorul tinteste perfect cu pistolul in mana

In premiera pentru tara noastra, regizorul si echipa sa vor oferi toata gama de servicii de care un artist adevarat are nevoie: „ Avem deja primele colaborari. O sa anuntam si artistii care fac parte din casa de discuri, dar si pe cei noi, m-am inspirat din experienta care am avut-o pe piata romaneasca. Cred ca avem nevoie de o structurare la nivel de showbiz aici intern”.

Cat costa inelul de logodna al Gabriellei Damir. Regizorul Roman Burlaca a investit mii de euro in fericirea iubitei lui

Roman e sigur ca noul sau proiect va revolutiona showbiz-ul de acasa: „ Au nevoie nu atat de noi cat de procesele pe care noi o sa le creeam, artistii au nevoie si de foarte multa munca in spate”.

Intrebat daca costul serviciilor lor, o sa-si permita artistii nostri, Roman a raspuns ca: "momentan nu profiturile sunt scopurile nostre”. In plus, regizorul are toata increderea ca astfel artistii nostri va avea doar de castigat: „ Cu siguranta vor spori calitatea si cantitatea productiior.”

Felicia Sirbu, dezvaluiri despre despartirea cu regizorul Roman Burlaca: "Eu am ras. Atat de copilaresc momentul" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie