02.04.2021
„O sa am stop cardiac, mi se zbate inima!” Dianna Rotaru a facut un MARE taraboi in direct. A fost BOMBA serii - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta si prezentatoarea show-ului Gusturile se Discuta, Dianna Rotaru, a vorbit despre familia sa, tatal sau fiind omagiatul zilei de intai aprilie.

Citeste si :  De 1 Aprilie e unda verde la tot felul de sotii, farse si ghidusii si nimeni nu are voie sa se supere! Cum au fost pacaliti trecatorii din Chisinau de catre echipa PRO TV - VIDEO

„Vin de la o zi de nastere importanta”, zice artista. „El este un barbat foarte puternic. Tace atunci cand trebuie si canta opera cand trebuie.”

Fiind deseori pacalita de colegul sau de platoul, Anatolie Melnic, Dianna Rotaru a decis sa-si ia revansa si sa ii faca o farsa in direct, de intai aprilie si i-a reusit. „Nu s-a prins. E prima farsa care i-am facut-o noi lui, ne-am razbunat.”, spune interpreta.

„Noi suntem ca soarecele si pisica. Exact cum este sotul si sotia in casa. Sa nu credeti daca vedeti atatea cupluri fericite in vazul ochilor oamenilor, ca se tin de manuta si se iubesc ca hulubasi, numai ei stiu inainte sa se afiseze, de acasa.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre relatia Diannei cu parintii sai, dar si vezi momentul in care a fost speriata de moarte de catre echipa O Seara Perfecta si ce taraboi a facut interpreta in platoul emisiunii.

Citeste si :  Cat pe ce sa se ia la pumni! Cine este interpretul care a fost scaldat in plina strada si pacalit de echipa PRO TV - VIDEO
Articole din aceeasi categorie