15.09.2020
„Astazi trebuia sa fie nunta noastra, dar nu va fi...” Destainuirea rusoaicei, careia sotul i-a taiat cu toporul bratele din gelozie

A trecut prin iad acum doi ani, cand sotul ei i-a taiat bratele din gelozie, dar femeia a gasit in sine forta si curaj sa o ia de la capat.

Margarita Graceva nu a lasat intamplarea tragica sa-i marcheze in totalitate viata si incearca din rasputeri sa demonstreze femeilor ca violenta nu este o normalitate si ca exista viata dupa ea, daca ai curajul si dorinta s-o iei de la capat. 

Recent, ea si-a surprins urmaritorii de pe Instagram cu o postare care ne-a captat si noua atentia. Se stia ca Margarita a intalnit un alt barbat cu care urma sa se casatoreasca, dar se pare ca cei doi au facut-o deja. 

 

„Astazi trebuia sa fie nunta noastra, dar nu va fi...”, asa si-a inceput mesajul, Margarita. In continuare, femeia si-a anuntat admiratorii ca ceremonia nu va avea loc pentru ca, de fapt, ea si alesul inimii ei s-au casatorit in secret, inca anul trecut, iar astazi sarbatoresc un an de mariaj.

„Astazi trebuia sa fie nunta noastra, dar nu va fi... Pentru ca astazi sarbatorim un an de casnicie. Da, deja de un an, noi suntem casatoriti oficial. Despre asta nu a stiut nimeni (nici parintii si nici prietenii apropiati). O sa va arat reactiile lor un pic mai tarziu. Ei erau siguri ca astazi va avea loc ceremonia. Cu un an in urma, noi ne-am inregistrat casatoria la Starea Civila. A fost doar ziua noastra, pe care am petrecut-o in doi. Fără petreceri zgomotoase, dar extraordinar de fericiți.
Astazi, i-am invitat pe toți oamenii apropiati noua ca sa le impartasim povestea noastra si sa sarbatorim prima aniversare a casatoriei.”, a notat Margarita in descrierea imaginilor.

Internautii s-au grabit sa aprecieze postarea si sa le ureze sotilor multi ani fericiti impreuna.

Citeste si :  „Exista copii ai nimanui, copii pe care noi, cei ce mimam viata frumoasa pe Internet, nu ii vedem.” Diana Voevutki - emotionata dupa o intamplare in trafic

Lumea a cunoscut-o pe Margarita Graceva in 2017, atunci cand mass-media a dezvaluit tragica ei istorie: sotul ei gelos a schilodit-o, inlaturandu-i ambele brate superioare cu toporul. 

Intamplarea a avut loc atunci cand Margarita i-a spus fostului sot ca nu-l mai iubeste si ca si-ar dori sa divorteze. Acesta a avut o reactie neasteptata: a batut-o si i-a ars buletinul de identitate.

Ulterior, el si-ar fi corectat comportamentul, s-a mutat din apartament, isi vizita copiii si ii zambea amabil Margaritei.

Intr-o zi, acesta si-a dus sotia in padure, unde a batut-o din nou si i-a taiat bratele cu toporul, dupa care a dus-o la spital.

In urma interventiilor cirurgicale, medicii au putut sa-i salveze mana stanga, iar in locul celei drepte i-au pus o proteza.

Judecata l-a condamnat pe sotul acesteia la 14 ani de inchisoare, iar Margarita nu-si doreste sa mai auda de el.

Citeste si :  Doina Sulac - in culmea fericirii! „Ii multumesc Presedintelui tarii pentru distinctia acordata.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie