07.06.2021
Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, s-a intors acasa! Vezi cum a fost intampinata pe Aeroportul din Chisinau - VIDEO

Olga Tapordei a aterizat ieri seara pe Aeroportul din Chisinau. Chiar daca zborul a fost lung si obositor, femeia a fost extrem de fericita sa-i vada pe toti prieteniii care au intampinat-o.

Familia si prietenii au avut grija s-o intalneasca cu un pancard extrem de mare pe care scrie „Prima pe Everest”.

Multa galagie si veselie s-au auzit in holul Aeroportului. Toti cei care au venit s-o vada pe Olga i-au sarit in brate s-o cuprinda.

A lasat in urma Everestul! Olga Tapordei se intoarce acasa: „Sunt in rai” - VIDEO

De pe cel mai inalt varf din lume, i-a transmis un mesaj sotului sau. Olga Tapordei: „Omul vietii mele, cel care m-a cautat, asteptat si in timp record, de cand ne-am cunoscut, mi-a zis ca, El stie ca noi vom crea o familie si primul copil - va fi o fata, si o va chema Alexandra”

 

La 23 mai, Olga Tapordei, a  devenit prima femeie din Moldova care urcat pe cel mai inalt punct de pe Pamant. Ea s-a pregatit mult timp pentru aceasta escalada si cu mult efort, visul ei a devenit realitate. Astfel, ea a scris istorie pentru tara noastra, dar si pentru ea personal.

Olga Tapordei - tot mai aproape sa-si atinga visul! Femeia a ajuns in Everest Base Camp la 5364 metri altitudine: "Totul e atat de diferit, deosebit si frumos, frumos, pana la lacrimi, frumos, pana la fiori si frumos pana la....no comment." IMAGINI CARE ITI TAIE RESPIRATIA

Intr-un interviu din timpul emisiunii O Seara Perfecta, Bogdan Ghies a spus ca in tot acest timp, el si-a facut mari griji pentu sotia sa, dar stia ca isi va atinge scopul si totul va fi bine. „Femeia mea e unicala. Cred ca ea este ca si oricare alta femeie foarte firava si gingasa, cu multe slabiciuni, dar este foarte puternica ca caracter si asta foarte mult o ajuta in ceea ce face ea....Eu am o incredere totala in ceea ce face ea, o sustin absolut in toate. Noi traim dupa principiul ca trebuie sa ne gandim numai pozitiv pentru ca toate gandurile si dorintele se materializeaza. Eu gandeam intotdeauna pozitiv, stiam ca o sa reuseasca si altfel nici nu pate fi. Imi faceam griji, au fost perioade mai complicate cand intr-adevar incercam la maximum sa monitorizez la cat posibil este de aici din Moldova, dar asta mai mult tine de caracterul meu.”

 

Articole din aceeasi categorie