25.05.2021
Nu putea dormi noptile si isi facea griji pentru ea. Bogdan Ghies, despre experienta vietii a sotiei sale, Olga Tapordei, prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca Everestul: „De mai multe ori, pe trei patru zile ea disparea” - VIDEO

Se spune ca in spatele unui barbat de succes sta o femeie de femeie puternica, dar cine sta oare in spatele unei femei puternice, asta o sa aflam de la Bogdan Ghies, sotul Olga Tapordei, prima femeie din Republica Moldova, care a cucerit Everestul.

„Femeia mea e unicala. Cred ca ea este ca si oricare alta femeie foarte firava si gingasa, cu multe slabiciuni, dar este foarte puternica ca caracter si asta foarte mult o ajuta in ceea ce face ea....Eu am o incredere totala in ceea ce face ea, o sustin absolut in toate. Noi traim dupa principiul ca trebuie sa ne gandim numai pozitiv pentru ca toate gandurile si dorintele se materializeaza. Eu gandeam intotdeauna pozitiv, stiam ca o sa reuseasca si altfel nici nu pate fi. Imi faceam griji, au fost perioade mai complicate cand intr-adevar incercam la maximum sa monitorizez la cat posibil este de aici din Moldova, dar asta mai mult tine de caracterul meu.”

Bogdan spune ca toata perioada in care Olga se afla in expeditie a tinut legatura cu ea. „De mai multe ori, pe trei patru zile ea disparea, ca aveau careva chestii de urcari, plimbari de climatizare, dar reveneau inapoi, se odihneau.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre aventura Olgai Tapordei, de a cuceri Everestul.

Citeste si :  A reusit! Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest
Articole din aceeasi categorie