25.05.2021
De pe cel mai inalt varf din lume, i-a transmis un mesaj sotului sau. Olga Tapordei: „Omul vietii mele, cel care m-a cautat, asteptat si in timp record, de cand ne-am cunoscut, mi-a zis ca, El stie ca noi vom crea o familie si primul copil - va fi o fata, si o va chema Alexandra”

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca Everestul, iar primul mesaj pe care l-a scris pe retelele de socializare a fost dedicat sotului sau, cel care ii sustine orice idee.

A reusit! Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest

Pe pagina sa de Instagram, Olga a publicat o fotografie direct de pe varful muntelui Everest si a scris: „Postarea aceasta e despre Omul vietii mele si cel care m-a cautat, asteptat si in timp record, de cand ne-am cunoscut, mi-a zis ca, El stie ca noi vom crea o familie si primul copil - va fi o fata, si o va chema Alexandra :)
A avut dreptate in tot. Are dreptate in tot si ma tempereaza asa cum nimeni niciodata nu o poate face.
Primesc zeci de intrebari despre cum a reactionat @bogdanghies la aventura vietii mele(de pana acum). Bogdan, este un Om care stie ce inseamna vise. Bogdan, este un Om care stie ce inseamna scopuri. Bogdan este un Om care stie cum sa munceasca ca sa le atinga si stiu sigur ca in domeniul lui, este cel mai bun! Si este un exemplu demn de urmat!

Ma uimeste in fiecare zi, cata dedicatie, cata perseverenta, cata dorinta, de a se dezvolta in domeniul sau si cata profunzime poate avea un Om!
Sunt fericita ca am alaturi acest Om/Enciclopedie
Ma bucur ca Alexandra, are cel mai fain Tata.
Care i-a explicat ce inseamna Everest, cat dureaza si ca tot acest timp ei vor petrece impreuna! Iar Mama, va veni peste 45 de zile, pentru ca ea are un vis. Iar visurile trebuie realizate!
Da, inteleg ca si-a facut griji. E omeneste!
P.S. Abia astept sa vin si sa sar cu Alexandra prin havuzurile noi, pentru care stiu ca nu ati dormit noptile, dar datorita carora orasul Chisinau a devenit si mai frumos”, afirma Olga in postarea de pe Instagram.

Intr-un interviu din timpul emisiunii O Seara Perfecta, Bogdan Ghies a spus ca in tot acest timp, el si-a facut mari griji pentu sotia sa, dar stia ca isi va atinge scopul si totul va fi bine. „Femeia mea e unicala. Cred ca ea este ca si oricare alta femeie foarte firava si gingasa, cu multe slabiciuni, dar este foarte puternica ca caracter si asta foarte mult o ajuta in ceea ce face ea....Eu am o incredere totala in ceea ce face ea, o sustin absolut in toate. Noi traim dupa principiul ca trebuie sa ne gandim numai pozitiv pentru ca toate gandurile si dorintele se materializeaza. Eu gandeam intotdeauna pozitiv, stiam ca o sa reuseasca si altfel nici nu pate fi. Imi faceam griji, au fost perioade mai complicate cand intr-adevar incercam la maximum sa monitorizez la cat posibil este de aici din Moldova, dar asta mai mult tine de caracterul meu.”

Nu putea dormi noptile si isi facea griji pentru ea. Bogdan Ghies, despre experienta vietii a sotiei sale, Olga Tapordei, prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca Everestul: „De mai multe ori, pe trei patru zile ea disparea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie