30.05.2021
A lasat in urma Everestul! Olga Tapordei se intoarce acasa: „Sunt in rai” - VIDEO

Prima femeie din Moldova care a urcat pe Everest, Olga Tapordei, se intoarce acasa. Ea se afla in Nepal si este mai fercita ca niciodata. Impreuna cu echipa ei s-au cazat intr-un hotel si sunt extrem de fericiti pentru ca timp de 45 de zile, au fost lipsiti de conditii.

„Nu-mi vine sa cred, dupa 45 de zile in corturi, sunt in rai”, a spus Olga aratandu-si camera de hotel din Nepal.

Femeia a publicat pe Instagram tot parcursul pana a ajunge in Nepal. Intr-unul din videouri, Olga danseaza si canta la aeroport, asteptand sa zboare. 

 

 

 

 

 

La 23 mai, Olga Tapordei, a  devenit prima femeie din Moldova care urcat pe cel mai inalt punct de pe Pamant. Ea s-a pregatit mult timp pentru aceasta escalada si cu mult efort, visul ei a devenit realitate. Astfel, ea a scris istorie pentru tara noastra, dar si pentru ea personal.

Intr-un interviu din timpul emisiunii O Seara Perfecta, Bogdan Ghies a spus ca in tot acest timp, el si-a facut mari griji pentu sotia sa, dar stia ca isi va atinge scopul si totul va fi bine. „Femeia mea e unicala. Cred ca ea este ca si oricare alta femeie foarte firava si gingasa, cu multe slabiciuni, dar este foarte puternica ca caracter si asta foarte mult o ajuta in ceea ce face ea....Eu am o incredere totala in ceea ce face ea, o sustin absolut in toate. Noi traim dupa principiul ca trebuie sa ne gandim numai pozitiv pentru ca toate gandurile si dorintele se materializeaza. Eu gandeam intotdeauna pozitiv, stiam ca o sa reuseasca si altfel nici nu pate fi. Imi faceam griji, au fost perioade mai complicate cand intr-adevar incercam la maximum sa monitorizez la cat posibil este de aici din Moldova, dar asta mai mult tine de caracterul meu.”

Articole din aceeasi categorie