23.06.2023
Perfecte.md a sarbatorit cea mai lunga zi de an, alaturi de prieteni! Vezi care a fost atmosfera la eveniment - VIDEO

Alaltaieri, soarele a atins cea mai inalta pozitie pe cer. La solstitiul de vara, perfecte.md a dat intalnire cu cei mai apropiati prieteni in cadrul unui eveniment extraordinar. Perle in bijuterii, culorile perlei in tinute, local de vis si oameni frumosi, asa a sarbatorit perfecte.md cea mai lunga zi din an. Cum a fost atmosfera la eveniment, urmareste din reportajul marca O Seara Perfecta.

Exact la ora 17.57, cand soarele a atins cea mai inalta pozitie pe cer, oaspetii au inceput rand pe rand sa-si faca aparitia.

Traditional, gazda evenimentului a fost prezentatoarea Vlada Mardari.

Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Vesta - un articol indispensabil pentru femeia moderna

 „De data aceasta sarbatorim solstitiul de vara. Imi place tare mult tematica acestui eveniment si dress code-ul si vreau sa-ti spun ca avem multe femei frumoase in Moldova. Evenimentul este unul frumos”, a spus Vlada Mardari, prezentatoare ProTV.

Invitatii au avut parte de gustari rafinate si bauturi pe masura, iar muzica de calitate a fost asigurata de vocile extraordinare ale Violetei Botezatu, Cristina Pintilie si sopranei Marina Dobrescu.

Vrei sa stii ce te asteapta in luna iulie din punct de vedere astrologic? Cristina Guzinschi iti dezvaluie care zodii sunt favorizate: „In solstitiul acesta de vara, mai inainte se concepeau copiii” - VIDEO

„M-am simtit extraordinar, mi-a placut tare mult acest dress-code, s-a facut totul luminos si frumos. Chiar se simte ca a venit vara”, a explicat Marina Dobrescu, soprana. 

Asa cum perla a fost vedete serii, invitatii au admirat o defilare rafinata cu prezentarea noii colectii de bijuterii cu perle de la Les Perles.

„Astazi in premiera lansam colectia de ceremonii premium, pentru care am gandit un concept nou. Am ales si perlele cu mare migala. Este o cireasa de pe tort”, a spus Victoria Maxim, co-fondatoarea Les Perles.

Patric Hanganu, a avut parte de un incident neplacut! Afla cum i-au fost sustrasi 400 de euro de pe cardul personal, dar si ce nu face sotia fara voia lui - FOTO/VIDEO

In serile de vara una dintre cele mai apreciate bauturi sunt cocktailurile. Cei de la Zernoff au venit in premiera la eveniment cu un produs nou.

„Astazi lansam doua produse marca Zernoff. Sunt doua produse inedite”, a marturisit Adrian Solomon, director marketing Zernoff Beverages. 

Ca de fiecare data perfecte.md a adunat oameni frumosi, dornici sa petreaca alaturi de noi.

„Ca de obicei fantastic. Sunt oameni buni, de calitate, care imi sunt dragi”, a explicat Tatiana Heghea, interpreta.

„In toiul verii, foarte frumos, foarte multa lume buna, ne simtim foarte confortabil”, a marturisit Corneliu Botgros, instrumentist „Orchestra Lautarii”.


„Intr-un loc atat de mic, s-a strans atat de multa frumusete”, a relatat Pavel Stratan, interpret.

Doi actori - in bucatarie! Ion Grosu si Elena Oleinic, la Gusturile se Discuta - VIDEO
„M-am intalnit cu oameni frumosi, oameni cunoscuti mie”, a mentionat Ibrahimov, vlogger. „Aveam nevoie de acest eveniment”, a adaugat Adrian Lefter, fondator agentie de modeling.

Sexy si provocatoare! Vlada Mardari - gazda evenimentului Perfecte.md. Vezi pentru ce tinuta a optat prezentatoarea PRO TV - FOTO

Invitatii au savurat cele mai gustoase fructe in ciocolata, crescute suta la suta bio.

„Suntem unicul produs autohton. Avem doua certificate obtinute in Europa. Sunt fructele noastre, de pe dealurile Republicii Moldova, in ciocolata belgiana”, a spus Nicolae Chiriac, director comercial King of Fruits.

„Suntem un brand in armonie cu natura si promovam produse valoroase, care respecta mediul si sanatatea pielii noastre”, a povestit Tatiana Ustica, distribuitor oficial Zao bio Make Up.

Mic dejun sanatos si delicios in doar 10 minute! Bucatarul sef Alexandr Remezov iti prezinta reteta perfecta - VIDEO

Asa cum perlele au fost vedetele serii, si tortul a fost unul tematic. O perla giganta a infrumusetat desertul.

Seara s-a incheiat cu baietii de la „Sirop in urechi”, care au dat ritm petrecerii si pofta de dans.

Frumosul eveniment a avut loc intr-o locatie de vis, Queen Residence, restaurantul recent renovat care arata fabulos si rafinat.

Articole din aceeasi categorie