22.06.2023
Mic dejun sanatos si delicios in doar 10 minute! Bucatarul sef Alexandr Remezov iti prezinta reteta perfecta - VIDEO

Nu mai stii ce sa mananci la micul dejun? Pentru un adevarat rasfat ai nevoie de doar cateva ingrediente, dintre care legume, creveti si iaurt grecesc. Ce dejun poti obtine in doar 10 minute, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Pregatirea micului dejun este o adevarata provocare pentru persoanele care prefera sa doarma cat mai mult dimineata:„Astazi o sa gatim un dejun usor si gustos. Eu la mic dejun mananc terci cu fructe, fiindca, imi calculez caloriile. Azi o sa avem un dejun gustos si sanatos”.

Sexy si provocatoare! Vlada Mardari - gazda evenimentului Perfecte.md. Vezi pentru ce tinuta a optat prezentatoarea PRO TV - FOTO

Punem in tigaie sparanghelul, care va fierbe doua minute: „Imi este mai usor sa o fac in tigaie, fiindca sparanghelul este lung. Turnam apa, punem suc de lamaie, vin alb si sare”.

In timp ce fierbe sparanghelul taiem rosie cherry si prajim o felie de paine.

La final intr-o farfurie aranjam legumele, oule si crevetii. Adaugam iaurt grecesc si micul dejun este gata.

Activand de 19 ani in acest domeniu, bucatarul chef a recunoscut de unde se inspira cand trebuie sa pregateasca o noua reteta: „Ma uit la video, citesc carti, pe Instagram is abonat la multi bucatari”.

Articole din aceeasi categorie