22.06.2023
Patric Hanganu, a avut parte de un incident neplacut! Afla cum i-au fost sustrasi 400 de euro de pe cardul personal, dar si ce nu face sotia fara voia lui - FOTO/VIDEO

In urma neatentiei, de pe cardul interpretului, Patric Hanganu, au fost extrasi 400 de euro. Vezi mai jos ce s-a intamplat.

Patrick Hanganu a venit pe pagina sa de Instagram povestind un incident de care a avut parte zilele trecute. Acesta a scris un mesaj pe InstaStory, unde a dezvaluit:  „Cine putea sa imi comande mie de pe Amazon de aproape 400 de euro, cat eu dorm? Voi nu ati avut asa cazuri?”

Mai multi internautii i-au lasat mesaje in care au mentionat cum ca ar trebui sa isi intrebe sotia de banii disparuti, la care interpretul a dat un raspuns succint:  „Nevasta mea niciodata nu umbla in banii mei fara voia mea”.

Sotul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregatit sa divorteze: "Nu mai poate suporta, i-a spus ca i-a ajuns"

De asemenea, interpretul a spus: „Am pus un story cu un screenshot, unde se vedea cardul meu si cred ca de acolo, cineva smecher a preluat datele si mi-a extras banii. Asta e, maine deja o sa ma duc la banca si o sa hotarasc intrebarea, sper sa-mi reintorc. O sa stiu sa nu mai fac si voi tot sa nu mai faceti ca mine. In general, nu trebuie de pastrat tare multi bani pe card, ce tii in mana, e in mana”.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea. Svetlana Nichitina este sotia interpretului, iar impreuna au un baietel.

Emma Watson, criticata de fani, dupa ce a imbracat o rochie care parca sfideaza gravitatia: "Cum sta pe tine? Ai agatat-o de urechi?"

Articole din aceeasi categorie