23.06.2023
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Vesta - un articol indispensabil pentru femeia moderna

Draga fashionista, in cadrul rubricii #FashionFriday din aceasta saptamana iti prezint o piesa vestimentara care ramane eterna in lumea modei – vesta.

Desi, ne-am obisnuit sa vedem acest item vestimentar la barbati, in sezonul primavara-vara 2023, si-a facut aparitia in colectiile de moda pentru femei ale designerilor Alberta Ferretti, Neo Nordic, Paul Smith s.a.

Pe podium modelele au etalat abordari vestimentare originale, axandu-se in mare parte pe nuante pastel. In top tendinte 2023 este vesta masculina clasica din stofa premium, cu nasturi apropiati. Acest tip de vesta se preteaza perfect atat cu pantaloni, cat si cu fusta maxi, care e un must have al momentului. 

Cu ajutorul unei veste poti cuceri lumea, construi contraste interesante, tinute elegante, dar si casual. Nu ezita sa combini acest item clasic cu modernul – rochii, fuste, sorti etc.

Tinutele casual se pot construi cu usurinta. Vesta anul acesta este prezenta si in cele mai cool tinute de street style de unde te poti inspira.

Este vedeta si in colectiile designerilor de la noi. Recent, am stilizat o sedinta foto si am optat pentru un outfit made in Moldova, din doua piese – vesta si fusta maxi in nuanta baby blue. Rezultatul il vezi in fotografii.

Vesta este un articol indispensabil pentru femeia moderna. Sper, ca te-am inspirat cu acest item al momentului!

Cu drag, @Xenia Bugneac

Articole din aceeasi categorie