23.06.2023
Vrei sa stii ce te asteapta in luna iulie din punct de vedere astrologic? Cristina Guzinschi iti dezvaluie care zodii sunt favorizate: „In solstitiul acesta de vara, mai inainte se concepeau copiii” - VIDEO

Care sunt recomandarile astrologilor pentru aceasta perioada, a spus Cristina Guzinschi, invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Semnul zodiacal rac este simbolul sufletului. Racii se nasc in sistemul de familie si apropo, in solstitiul acesta de vara, mai inainte se concepeau copiii. Ghiceau daca se vor casatori sau nu”, a spus astrologul Cristina Guzinschi.

Astrologul a marturisit ca acum sunt favorizate semnele de pamant: „Noi acum avem planeta jupiter in semnul zodiacal taur, de aceea taurii reusesc. Semnele de pamant sunt favorizate. Taurii reusesc, fecioarele, capricornii. Berbecii au avut posibilitatea sa reuseasca pana in 16 mai”.

Si-a indeplinit visul de a arata asa cum isi doreste! Afla de la medicul-sef „Alter-Med”, Veronica Vizdoaga, detalii in premiera despre interventiile estetice la care a apelat Olga Manciu - VIDEO

„Eu as caracteriza fiecare semn zodiacal in dependendenta de ce trece, fiind generat de mai multe pozitii. Pentru berbeci incepe un an si jumatate de provocari. Pentru tauri este o perioada benefica, de castiguri, important sa nu creasca in kilograme. Pentru gemeni aceasta perioada este cu provocari si examene, unii gemeni vor sa se concedieze. Daca vreti sa luati o pauza pana pe patru noiembrie, luati-o. Nu incercati sa mergeti contra sefului, mai bine sa revizuiti proiectele pe care demult le-ati lasat. Pentru racii care vor concepe acum, vor naste eroi sau eroine care vor duce faima mai departe. Racii care au inceput un proces de emigrare trebuie sa se gandeasca foarte bine”, a explicat Cristina Guzinschi. 

Ce rochii ar trebui sa poarte femeile dupa 45 de ani! Designerul Diana Voevutki a facut lumina: „De obicei, buticurile si magazinele propun tot felul de saci” - VIDEO

Leii se afla intr-o perioada fierbinte, fecioara se confrunta cu mori de vant, balantele vor trece examene iar multi scorpioni se vor separa: „Leii sunt deosebiti in aceasta vara, dupa data de 23 iulie e intoarcerea partenerilor din trecut. Va aflati intr-o perioada foarte si foarte fierbinte, daca aveti bunei sau bunici, mergeti la ei. Pentru fecioare este relativ mai linistita. Fecioara de la 8 martie incoace se confrunta cu mori de vant. Le lipseste optimismul, sunt dusi de anumite valuri. Balantele dupa data de 12 iulie vor fi influentati de nodurile carme si vor trece niste examene. Ocupati-va de dumnevoastra. Balantele care isi asuma prea multe responsabilitati se pot imbolnavi. Scorpionii stiu sa se descurce in orice situatie de criza, au fost zdruncinati foarte mult. Acum este examenul in privinta dragostei si a copiilor, multi se vor separa”.

Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Vesta - un articol indispensabil pentru femeia moderna

„Pentru sagetatori este o perioada interesanta, tare le recomand daca sunt intr-o situatie de conflict cu parintii sa rezolve acest conflict. Unii se pot muta la parinti. Fac foarte bine in dragoste, in proiecte creative. Pentru capricorni perioada este in examene, asa este semnul asta. Iubeste sa-si testeze limite si sa infrunte cat mai multe greutati. La ei se schimba destinul radical. Varsatorii au intrat intr-o zona de turbulenta. Acum recomand sa nu cheltuiti bani aiurea, sa investiti intr-un imobil sau intr-o afacere. Din senin sa cheltuiti bani nu recomand. Varsatorii plang, este un examen acum vizavi de relatiile parteneriale. Pestii trec saturnul si neptunul, multi pesti vor trece un examen dur de tot. Pestii de obicei traiesc in alta lume”, a mai spus astrologul.

Articole din aceeasi categorie