27.04.2021
Iuliana Beregoi - in duet cu Dorian Popa! Interpreta a lansat melodia "Timpul le rezolva pe toate" care a adunat aproape 500 de mii de vizualizari. Vezi cum s-au filmat cei doi in videoclip: „O colaborare speciala pentru mine! ” - VIDEO

Pe 25 aprilie, Iuliana Beregoi a lansat piesa „Timpul le rezolva pe toate” cu Dorian Popa. In doar doua zile, videoclipul a adunat aproape 500 de mii de vizualizari. 

La cei 16 ani, adolescenta minune, Iuliana Beregoi, isi traieste visurile cum nu se poate mai bine. Piese ce au ajuns nr. 1 la radiouri, TV si trending. Toate acestea intr-un timp relativ scurt, cu multa munca in spate si, mai ales daruire.

Cleopatra Stratan se pregateste pentru nunta! Cum va arata rochia ei de mireasa? „Vrem in vara sa facem pasul asta.” - VIDEO

La descrierea piesei Iuliana a zis ca este o colaborare deosebita pentru ea: „O colaborare speciala pentru mine! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine la fiecare lansare”, a scris interpreta. 

Imagini 18 +! Morgenshtern si iubita lui - complet goi intr-o sedinta foto picanta: „Invidiati-ne!”- FOTO

Fanii au apreciat munca depusa de tanara artista si i-au lasat doar comentarii pozitive: „Defectul acestei piese e ca se termina prea repede”, „Ce frumoasa e piesa,deja a devenit piesa mea preferata,va iubesc!!!!”, au scris internautii. 

Iulina Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata are 16 ani, insa a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Iuliana Beregoi - milionara! Tanara interpreta a acumulat in doar cateva zile 1 milion de vizualizari la piesa "Ne iubim": "In ultimul timp este mult mai complicat sa ajungi in trending, pentru ca sunt doar manele" - VIDEO

Asculta piesa in intregime aici: 

Tie cum iti pare? 

Articole din aceeasi categorie