12.04.2021
Iuliana Beregoi - milionara! Tanara interpreta a acumulat in doar cateva zile 1 milion de vizualizari la piesa "Ne iubim": "In ultimul timp este mult mai complicat sa ajungi in trending, pentru ca sunt doar manele" - VIDEO

Despre noua piesa care a acumulat in doar cateva zile un milion de vizualizari dar si despre colaborarea cu Irina Rimes, Iuliana Beregoi vorbeste in reportajul O Seara Perfecta. 

Piesa Iulianei Beregoi, a ajuns sa fie una dintre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din Romania. "In ultimul timp este mult mai complicat sa ajungi in trending, pentru ca sunt doar manele, dar nu conteaza asta, am ajuns si eu pe acolo pe locul sase la moment, avand deja un milion de vizualizari!", spune Iuliana. 

La aceasta piesa, Beregoi spune ca a colaborat cu Irina Rimes: "Am colaborat cu Global Records si una dintre persoanele care s-au implicat in scrierea acestei piese a fost si Irina Rimes" .

Iuliana Beregoi lanseaza prima piesa din acest an! Artista canta despre dragoste, iar textul a fost scris de Irina Rimes

Intrebata despre ce nu ar canta niciodata Iuliana Beregoi spune: "Nu vreau sa zic acum despre ce nu as canta niciodata si sa ma trezesc peste cativa ani sa cant despre asta, prefer sa nu zic nimic. " 

Iulina Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata are 16 ani, insa a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Videoclipul Iulianei il poti vedea aici: 

Cum se mananca corect capsunele? Un lifehack de la Iuliana Beregoi, care iti va prinde bine si tie

Articole din aceeasi categorie