27.04.2021
Imagini 18 +! Morgenshtern si iubita lui - complet goi intr-o sedinta foto picanta: „Invidiati-ne!”- FOTO

Cantaretul Morgenstern, in varsta de 23 de ani, si iubita sa, Dilara Zinatullina, in varsta de 21 de ani, au participat la o sesiune foto comuna. In sedinta foto, indragostitii au fotografiat goi, iar rezultatele au fost postate pe retelele lor sociale de ambii. 

„Eu intotdeauna iau tot ce este mai bun. Si acest lucru se refera si la femei. Nu ne invidiati. Desi nu, invidiati-ne!”, a scris artistul, laudandu-se pe pagina sa de instagram. 

Dilara a scris aproape aceeasi descriere pe pagina sa. 

Internautii au reactionat diferit la fotografiile cuplului: unii au considerat fotografiile frumoase, in timp ce altii, nu au fost impresionati.

Cu Dilara, Morgenstern se intalneste de mai bine de trei ani. Totusi, cuplul s-a despartit o vreme. Luna trecuta, Dilara a primit cadou de la iubitul sau, o masina noua, Range Rover si o valiza cu cinci milioane de ruble. 

 Popularitatea schimba oamenii! Iubita lui Morgenshtern nu mai este eleva exemplara. Tanara se distreaza in rand cu Timati, Geegun si alte vedete din showbizul rusesc

Roz, negru si auriu - culorile adorate de barbatii care isi vopsesc unghiile. Egor Kreed, Morgenshtern si alte vedete masculine care sparg tiparele si fac concurenta femeilor

Morgenshtern i-a daruit iubitei sale o masina de lux de 7 milioane de ruble si alte 5 milioane intr-o valiza. „Ma bucur foarte mult ca esti mai desteapta decat mine si la aceasta varsta te gandesti la lucruri importante, adulte."

Articole din aceeasi categorie