27.04.2021
Cleopatra Stratan se pregateste pentru nunta! Cum va arata rochia ei de mireasa? „Vrem in vara sa facem pasul asta.” - VIDEO

De cand si-a anuntat logodna, Cleopatra Stratan da din ce in ce mai rar pe acasa, asta pentru ca iubitul sau Edward Sanda ii ocupa tot timpul. Cei doi sunt de nedespartit, iar de curand au lansat si o noua piesa, la care au lucrat impreuna.

Citeste si :  Cu harlete, galeti si buna dispozitie, peste 40 de vedete de la noi au sadit o multime de copacei care le poarta numele. Geta Burlacu: „Multi copii de-ai nostri pleaca in lumea mare si sadind acesti copaci, imi vine o asociere, cu acesti copaci, cumva o sa ii chemam acasa.” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Cleopatra Stratan a vorbit despre rochita cu buline, in care a aparut in videoclipul melodiei Ghita. „Ma reprezinta cumva. Multa lume ma intraba daca mai am rochia. Normal ca o am. Am si valiza, am si ceasul, si cerceii, si pantofiorii.”

La o varsta atat de frageda, Cleopatra e deja logodita cu iubitul sau, Edward Sanda. Artista spune ca se gandeste ca va organiza o nunta mai restransa.  „Nu ne-am gandit la ceva pompos pentru ca in primul rand e si situatia pandemica si nu vrem sa riscam sa facem o nunta mare. Deocamdata ne-am gandit la ceremonia de cununie civila, dar ceva foarte restrans, doar cu parintii. E un moment important si trebuie sa-l simti aproape. Vrem in vara sa facem pasul asta.”

Rochia de mireasa tot una simpla va fi. „Nu va asteptati la ceva pompos. Pentru mine simplitatea inseamna mai mult decat ceva super extra.”

Cat despre iubitul ei, Cleopatra spune: „Pentru noi e un avantaj pentru ca lucram impreuna pe plan muzical, fiind din aceeasi ciorba, cum ar veni. Ne completam cu ideile, facem diferite sugestii. Ne combinam asa si e super ok. Cred ca un cuplu ar trebui sa se completeze din orice punct de vedere si noi la capitolul asta profesional suntem perfecti. Este barbatul perfect pentru mine. Este intruchiparea a omului cu care vreau sa traiesc tot restul vietii. M-a cucerit prin cel mai simplu lucru, cu o privire. Felul in care se uita la mine, asta m-a cucerit, pentru ca asta ma face sa ma simt altfel.”

Logodnicul sau are o relatie foarte buna cu tatal artistei, Pavel Stratan. „Fac sport impreuna. Au fost si la pescuit. Lucreaza impreuna. Edi il ajuta pe tata la productii muzicale. Mereu se impartasesc si pe partea profesionala, cu ideile, ambitiile, orice.”

Tatal sau, mai nou, este pasionat de TikTok. „Generatiile astea le ajung pe celelalte. Trebuie sa fim in pas cu trendul, intr-un mod artistic. Contentul de TikTok a lui tata este fix asa cum il caracterizeaza. Canta la chitara acolo, zice glume pe care le spunea in concerte. A dezvoltat un proiect care se numeste „Stratanele.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre noua piesa lansata de Cleopatra, ce ii place sa gateasca cel mai mult si cum isi doreste sa fie casa in care va locui impreuna cu Edward.

Citeste si :  Olga Tapordei - tot mai aproape sa-si atinga visul! Femeia a ajuns in Everest Base Camp la 5364 metri altitudine: "Totul e atat de diferit, deosebit si frumos, frumos, pana la lacrimi, frumos, pana la fiori si frumos pana la....no comment." IMAGINI CARE ITI TAIE RESPIRATIA
Articole din aceeasi categorie