16.09.2022
Fiul Tatianei Maxian a implinit 7 ani! Baiatul a avut parte de o zi plina de surprize, alaturi de familia si prietenii sai: „Esti atat de mic dar in acelasi timp gandesti ca un matur” - FOTO/VIDEO

Ieri, pe 15 septembrie, Ianis Maxian si-a sarbatorit ziua sa de nastere. Baiatul a implinit 7 ani si cu aceasta ocazie, parintii sai i-au organizat o zi de nastere frumoasa si modesta, insa plina de surprize. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Tatiana Maxian a publicat o serie de imagini si filmulete cu fiul sau. Aceasta a inceput cu publicarea fotografiilor si imaginilor video de arhiva, pe cand Ianis era inca micut. 

In prima imagine pe care a publicat-o bloggerita, o vedem pe ea alaturi de sotul sau, Ilie Maxian, pe o plaja. In acea fotografie, Tatiana era insarcinata si urma sa-l aduca pe aceasta lume pe Ianis. 

Natalia Barbu - revine in forta! Dupa doi ani de pauza, interpreta va lansa in curand o noua piesa. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

„Prea repede trece timpul, sincer. Ma uit in urma si zic, Doamne, cand au reusit toti sa creasca atat de mari?”, a mentionat Tatiana. 

In continuare, Tatiana a publicat o fotografie care a fost facuta atunci cand Ianis a implinit un an. „Aici Ianis a implinit un anisor!”, a semnat publicatia femeia.  

De asemenea, bloggerita a publicat si cateva imagini din cadrul unei sedinte foto incredibile, unde ea este alaturi de Ilie si Ianis. 

Peste 10 mii de fani, dintre care 600 britanici - prezenti la meciul FC Sheriff Tiraspol si Manchester United! Vedetele de la noi care au fost sa-si sustina echipa preferata de fotbal - VIDEO

„La multi ani, baiatul mamei scump! Fiul meu, Ianis, cand te-ai nascut, mi-am dat seama inca de atunci ca vei creste un barbat adevarat, de care eu ma voi mandri, care imi va fi sprijin si ajutor, si nu am gresit. Astazi implinesti sapte ani, este atat de mic, dar in acelasi timp gandesti ca un matur, esti mandria mea! Iti doresc sa ai de toate in viata, iar optimismul tau, zambetul si bunatatea ta sa ajunga pentru o lume intreaga. Tu imi esti de ajutor in toate, cel mai ascultator copilas. Doamne, multumesc pentru aceasta minune. Mami si cu tati iti vor fi mereu alaturi, te iubim enorm!”, a afirmat bloggerita in descrierea postarii sale. 

In imaginile publicate, Ianis este imbracat intr-un costum gri, cu camasa alba si o pereche de pantofi negri. Parintii sai erau imbracati mai casual, si au purtat camesi identice, in carouri negre si gri. De asemenea, pentru a-si completa look-ul, Tatiana a purtat o palarie sura. 

In acest an, Ianis a mers la scoala pentru prima data. Asadar, cand a mers ieri la lectii, colegii sai si profesoara l-au intalnit cu aplauze si i-au cantat un „La multi ani” armonios. 

Dress code cocktail si un accesoriu albastru - permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau! Vezi daca le-a reusit sau nu invitatilor sa respecte cerinta - VIDEO

Iar dupa lectii, Ianis impreuna cu Tatiana a mers intr-un local din Balti, unde il asteptau prietenii sai. 

„Taticul canta si astazi nu facem sarbatoare mare, dar eu totusi nu pot sta acasa, mergem impreuna cu finuta, nasa si toti copilasii sa-i distrez un pic la Balti!”, a mentionat Tatiana Maxian. 

Copiii s-au delectat cu preferatele lor bucate: pizza, cartofi pai si nughete. Iar intr-un moment, angajatii localului l-au surprins pe baiat cu o prajitura care avea o lumanare. Toti cei prezenti i-au cantat „La multi ani” si l-au felicitat din tot sufletul. 

Se pare ca baiatul nu va uita aceasta zi niciodata, caci a fost plina de emotii pozitive, cadouri si surprize.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie