16.09.2022
Natalia Barbu - revine in forta! Dupa doi ani de pauza, interpreta va lansa in curand o noua piesa. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, artista a publicat cateva imagini noi care dupa spusele sale au fost facute la filmarile videoclipului pentru mult asteptata sa piesa.

Natalia nu a oferit prea multe detalii despre lansare. „Un nou videoclip cu o piesa de suflet in curand.”, a mentionat interpreta.

Prima aparitie in public a interpretului Patrick Hanganu cu iubita lui. Chiar daca a devenit de curand mama, tanara deja are o silueta de invidiat - FOTO

De asemenea, aceasta a adaugat: „Dragii mei, in curand venim cu o piesa si un videoclip nou de poveste. Va dau mai multe detalii in ziua lansarii. Aici avem momente de lucru alaturi de o echipa minunata!”

Peste 10 mii de fani, dintre care 600 britanici - prezenti la meciul FC Sheriff Tiraspol si Manchester United! Vedetele de la noi care au fost sa-si sustina echipa preferata de fotbal - VIDEO

Si pentru ca a trecut o lunga perioada de timp de cand Natalia nu a lansat o piesa noua, fanii acesteia au ramas incantati de veste si au lasat cateva comentarii sub postare: „Asteptam cu mare nerabdare.”, „Succes”, „Minunat”.

Natalia Barbu este o cantareata de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si astfel s-a clasat pe locul 10. La moment, interpreta este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Articole din aceeasi categorie