16.09.2022
Peste 10 mii de fani, dintre care 600 britanici - prezenti la meciul FC Sheriff Tiraspol si Manchester United! Vedetele de la noi care au fost sa-si sustina echipa preferata de fotbal - VIDEO

Si pentru ca ieri a avut loc unul dintre cele mai asteptate meciuri ale momentului, cel dintre FC Sheriff Tiraspol si Manchester United, reporterul PRO TV Adrian Sau a fost prezent la Stadionul Zimbru de unde a oferit mai multe detalii despre atmosfera de acolo.

Printre persoanele publice de la noi din tara care nu au ratat sansa de a vedea duelul s-au numarat Ionel Istrati, Mihai Ungureanu si sportivul Stas Renita.

Ieri, incepand cu ora 19:45, iubitorii de fotbal au avut ocazia de a urmari meciul atat la Stadionul Zimbru, cat si la televizor sau online.

Sheriff Tiraspol s-a duelat cu Manchester United, un club britanic cu un lot estimat la peste 600 de milioane de euro. Pe lista jucatorilor acestui club se regaseste si Cristiano Ronaldo, care a fost asteptat cu nerabdare de fani.

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

Inainte cu 2 ore de meci erau prezenti la eveniment deja mii de suporteri. O parte dintre ei au venit echipati in tricourile clubului Manchester, dar sunt si din cei care au venit in echipamentul campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol.

La meciul de ieri au fost prezenti aproximativ 10 mii de spectatori. De asemenea, pentru a respecta ordinea publica, au fost implicati circa 300 de carabinieri si voluntari.

Ofera posibilitatea persoanelor din familii social vulnerabile sa invete limba engleza! Profesoara de limba engleza Corina Muntean a oferit mai multe detalii despre initiativa sa: „Incet, incet, intelegem ca avem nevoie si de investitii in educatie” - VIDEO

Totodata, la meci au fost vazuti si cativa fani britanici, aproximativ 600 la numar. Acestia au adus cu ei pancarte si panouri pentru a-i sustine pe favoritii lor.

Articole din aceeasi categorie