05.06.2023
Anisoara Moraru - piesa si videoclip care iti provoaca fiori: „Nu ma gandeam ca o sa primesc asa emotii, am plans” - VIDEO

S-a inspirat din viata reala. Interpreta Anisoara Moraru a lansat o piesa si un videoclip care emotioneaza pana la lacrimi. Cantareata si-a invitat familia, prietenii, dar si colegii de breasla la un eveniment important pentru ea. Cine dintre vedete s-a filmat in videoclip, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Piesa este bazata pe o istorie tragica in care doi copii au ramas fara mama, iar ascultand-o te trec fiori: „Cu 30 de ani in urma, o mama cu doi copii, din pacate a decedat, copiii avand varsta de sase si zece ani, fetita si baiat. Acel baiat de zece ani, acum peste 30 de ani a facut aceasta piesa. El a facut-o pentru mama sa, ca o amintire si astazi facem lansarea. Deja urmeaza sa-l vizionam”, a spus Anisoara Moraru, interpreta.

La evenimentul de lansare au fost oamenii de suflet ai interpretei care au sustinut-o si i-au fost alaturi: „Sunt oameni foarte dragi sufletului, cunoscuti, colegi de-ai sotului si le multumesc din suflet tuturor care au fost alaturi”, a mentionat interpreta.

Au sarbatorit impreuna Ziua Copilului! Vezi cum s-au distrat la piscina Gabriel Nebunu, Irina Bivol si Svetlana Sainsus: „Ma bucur ca am revenit in toiul unei sarbatori” - VIDEO

Mandru de succesul Anisoarei este sotul ei care a ajutat-o ca visul ei sa devina realitate: „Ne-a placut ideea. Noi am ramas emotionati din prima, cand am vazut numai proiectul. Am spus ca o sa fie ceva foarte, foarte puternic. Speram sa ajunga la inimile tuturor oamenilor”, a relatat Cornel Moraru, tambalagiu la Orchestra Lautarii. 

Este un proiect de familie, la care s-au implicat multi oameni, iar regizoarea videoclipului este chiar sora Anisoarei: „Am avut in jur de patru sau cinci scenarii pentru cantec, primele idei erau filme, filme. E un videoclip fara buget facut”, a mentionat Inna Cebotari, regizoare.
 

Munceste chiar si in concediu! Vezi ce a povestit soprana Ana Cernicova: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu” - VIDEO

In videoclip s-a filmat si Corneliu Botgros, care a spus ca mesajul acestei piese l-a emotionat: „Cand eram in platoul de filmare nu am reusit sa intru in esenta acestei povesti. Vreau sa aduc sincere felicitari Anisoarei si intregii echipe, e ceva diferit de ceea ce s-a facut pana acum in Republica Moldova”.

Emotionati pana la lacrimi au fost si invitatii Anisoarei, care au marturisit ca aceasta piesa va ajunge la inima tuturor: „Parerea mea ramane unica, are un suflet extraordinar de a canta”, a spus Nicolae Botgros, dirijor la Orchestra Lautarii.

Iuliana Beregoi a lansat prima piesa compusa de ea! Vezi cat de bine suna „Tata” - VIDEO

„Nu ma gandeam ca o sa primesc asa emotii, am plans si au fost niste lacrimi traite intens. M-a impresionat foarte tare acest produs”, a explicat Mihaela Tabura, interpreta.

„Este o femeie foarte frumoasa, cu un potential nelimitat. Este fascinant ca in ziua de astazi se mai fac lansari de videoclip”, a mentionat Tatiana Heghea, interpreta.

„O piesa foarte frumoasa, foarte emotionanta, videoclipul la fel. O felicit pe Anisoara pentru acest inceput de drum, s-au vazut emotii pe fata fiecarui dintre noi”, a spus Ion Paladi, interpret.

A lucrat in 15 tari din Europa si Asia, dar a revenit in Moldova! Afla povestea directorului executiv „Start Up Moldova”, Natalia Bejan: „Eu m-am folosit de posibilitatile care sunt disponibile pentru...” - VIDEO

„Este un produs de nota 10, calitativ. Ca stil si ca voce este ceva nou pe piata noastra”, a relatat Natalia Proca, interpreta.

Articole din aceeasi categorie