05.06.2023
Iuliana Beregoi a lansat prima piesa compusa de ea! Vezi cat de bine suna „Tata” - VIDEO

Interpreta Iuliana Beregoi a lansat o piesa in limba romana si videoclipul acesteia. Cantecul se intituleaza „Tata” si pana acum a adunat 7,4 mii de aprecieri si peste 800 de comentarii.

„Prima mea piesa compusa de mine. Tata”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Internautii au sustinut-o in sectiunea de comentarii, cu mesaje de apreciere: „Ce frumos ai evoluat! Piesa asta le intrece pe toate. Cat adevar in piesa asta, cat suflet, ce versuri, ce voce, ce artista. Doamne, ador.”/„O piesa superba cu multe sentimente”/„Efectiv cea mai frumoasa piesa ever!! Nu o sa ma satur niciodata de ea!!”, etc.

Tany Vander a anuntat sexul celui de-al doilea copil! Vezi momentul in care bloggerita si sotul ei au aflat cine e baiat sau fetita - VIDEO

Iuliana Beregoi a venit cu un mesaj si intr-un InstaStory: „Tata, piesa asta e scrisa pentru tine, este scrisa de mine dupa ce m-ai certat intr-o seara si este special pentru tine. Te iubesc foarte mult, dar asculta piesa asta si voi ascultati dragii mei. Este prima mea piesa pe care am compus-o chiar eu si ador videoclipul, sper sa va placa si voua.”

Brad Pitt s-a enervat ca Angelina Jolie a vandut unui oligarh rus partea ei din podgoria lor din Franta si a dat-o in judecata

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie