05.06.2023
A lucrat in 15 tari din Europa si Asia, dar a revenit in Moldova! Afla povestea directorului executiv „Start Up Moldova”, Natalia Bejan: „Eu m-am folosit de posibilitatile care sunt disponibile pentru...” - VIDEO

Cum o fata de la Donduseni a ajuns sa lucreze in 15 tari din Europa, dar si din Asia, afla chiar de la ea. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Natalia Bejan.

Directorul executiv „Start Up Moldova”, Natalia Bejan a povestit cum a ajuns, de fapt, sa lucreze in 15 tari din Europa, dar si din Asia: „Eu m-am folosit de posibilitatile care sunt disponibile pentru oricine in tara asta, atat timp cat invata. Am invatat acolo, la Donduseni, am venit la Chisinau, am invatat la ASEM, dupa care am aplicat la o bursa de master si asa am ajuns in Cehia, unde am facut masterul. Deja avand studii superioare acolo am aplicat la un job. Am aplicat pentru functia de junior consultant. Eu din primele saptamani am ajuns in Ungaria, stateam in hotel de 4 stele. Eu ma intrebam, ce am facut? De fapt, aveam pur si simplu note bune”.

Interviu emotionant al fiicei lui Bruce Willis despre boala actorului: „Stiu ca ceva nu era in regula de mult timp”

Natalia Bejan a recunoscut ca acest job a presupus extrem de multa munca si dedicatie. „Asta a fost extraordinar de multa munca. Asta e munca de genul ca tu nu intelegi la ce ora tu incepi lucrul si la ce ora tu finisezi lucrul. Viata ta se suprapune cu job-ul pe care il faci. Asta a fost aproape 6 ani de zile care au fost dedicati doar acestei experiente. Am fost in mai multe tari din Europa si cateva din Asia.”, a spus ea.

Brad Pitt s-a enervat ca Angelina Jolie a vandut unui oligarh rus partea ei din podgoria lor din Franta si a dat-o in judecata

Dupa experienta pe care a avut-o peste hotare, Bejan a decis totusi sa se reintoarca in Republica Moldova. „Eu am revenit acasa la sfarsitul anului 2020 dupa un an de pandenie in care eu nu am putut sa nimeresc la Chisinau. Eu am venit acasa cu un bagaj mic de cala. Eu ma gandeam ca revin pe 2 saptamani, dar nu luasem bilet retur. Acasa am dat peste cursul tau de branding personal care urma sa fie in martie. Si am zis ca parca are sens sa stau mai mult.”, a mentionat aceasta.

„Mi-a luat vreo 4 luni sa ma decid ca uite, eu nu vreau sa ma intorc inapoi.”, a adaugat Bejan.

Iuliana Beregoi a lansat prima piesa compusa de ea! Vezi cat de bine suna „Tata” - VIDEO

In prezent, Natalia este directorul executiv „Start Up Moldova”. Intrebata cu ce se ocupa aceasta organizatie, ea a raspuns: „Este o organizatie non-profit. Noi ne bucuram de sustinerea donatorilor si a companiilor straine. Noi credem ca Moldova are potential de a crea start up-uri de succes, precum un Instagram facut in Moldova, un Facebook. Noi credem in puterea tehnologiei. Scopul principal este ca noi in Moldova sa traim mai bine”.

Articole din aceeasi categorie