05.06.2023
Au sarbatorit impreuna Ziua Copilului! Vezi cum s-au distrat la piscina Gabriel Nebunu, Irina Bivol si Svetlana Sainsus: „Ma bucur ca am revenit in toiul unei sarbatori” - VIDEO

De 1 iunie, Gabriel Nebunu, Irina Bivol, Svetlana Sainsus, alaturi de o gasca de prieteni si copii au sarbatorit la piscina. Cei mai curajosi s-au aruncat in bazin chiar imbracati. Cum s-au distrat de Ziua Copiilor si cum a fost copilaria lor, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Noi imbinam utilul cu placutul. Multumim lui Dumnezeu de soare. Si vreau sa ii mai multumesc lui Dumnezeu pentru prieteni. Este important sa ai pe cineva langa tine. Sa te sustina si sa se bucure totodata pentru ceea ce faci. Astazi ne-am adunat si Svetlana si Irina si toti prietenii nostri”, a mentionat interpretul Gabriel Nebunu.

Cand vorbeste despre copilarie, primul lucru care ii apare in gand lui Gabriel Nebunu este... „Mamica se ducea la munca si ma lasa cu bobocii. Am prins o ciuda pe gaste, n-ai idee. Unde vad gaste eu fug. Ma lasa cu gastele, dar eu ma duceam si dormeam in casa si cand ma intorceam bobocii erau inecati in galeata cu apa”.

A lucrat in 15 tari din Europa si Asia, dar a revenit in Moldova! Afla povestea directorului executiv „Start Up Moldova”, Natalia Bejan: „Eu m-am folosit de posibilitatile care sunt disponibile pentru...” - VIDEO

Recent revenita acasa de la Londra, Irina Bivol a sarbatorit 1 iunie in satul sau de bastina, alaturi de prieteni apropiati. „Este un eveniment minunat si sunt extrem de emotionata. Acest eveniment se afla in satul meu natal. Eu sunt din Cojusna. Sunt alaturi de prietenii mei dragi. Ma bucur ca am revenit in toiul unei sarbatori”, a mentionat interpreta.

1 iunie a devenit o sarbatoare importanta pentru Irina, in special dupa ce a devenit mama si bunica. „Nu se sarbatorea cu atata fast ca acum. Noi am simtit-o pe pielea noastra atunci cand noi am avut copii, nu mai zic de nepoti”.

Tot la piscina alaturi de gasca vesela a fost si Svetlana Saisus alaturi de copii ei. „La noi Ziua Copilului este foarte, foarte intensiva. Este cu multa energie si foarte distractiva”, a recunoscut cofondatoarea caritate.md.

Copilaria ei a fost altfel decat a copiilor sai, totusi e o perioada de care isi aminteste cu zambetul pe fata. „A fost foarte interesanta. A fost o copilarie cu pascutul bobocilor si stransul buruianului. Se simteam asa o pace”.

Poza unica pe care Smiley a postat-o cu fetita lui, Josephine, a strans aproape 20.000 de like-uri

Iar pentru copiii ei, Svetlana isi doreste... „Imi doresc doar pace pentru copii. Sa nu mai existe boala, sa dispara cancerul. Vreau sa nu mai existe boala la copii”.

Articole din aceeasi categorie