05.06.2023
Munceste chiar si in concediu! Vezi ce a povestit soprana Ana Cernicova: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu” - VIDEO

Va interpreta cele mai populare hituri rock din intreaga lume. Unde, cand si in cadrul carui eveniment a povestit chiar ea, soprana Ana Cernicova, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Soprana Ana Cernicova a vorbit despre un eveniment la care va fi invitata speciala: „Un eveniment super frumos care transmite un spirit de apropiere al populatiei noastre de pe cele doua maluri ale raului Nistru, unde ne vom aduna cu totii la cetatea Tighina, sa cantam muzica rock, acompaniati de orchestra simfonica. Mi se pare o conceptie superba pentru a ne apropia, pentru a fi uniti prin muzica. De fapt, arta, cultura, este cea mai frumoasa cale pentru a fi mai uniti si prietenosi”.

Iuliana Beregoi a lansat prima piesa compusa de ea! Vezi cat de bine suna „Tata” - VIDEO

„Sunt unica care experimenteaza de multi ani stilul crossover, combin muzica pop cu opera. In cadrul acestui concert voi continua experimentele mele”, a marturisit soprana. 

Cernicova a motivat totodata persoanele sa vina la spectacole de tip opera: „Eu am 1,60 metri, ies pe scena fara microfon, sunt 1600 de locuri. Eu cu vocea mea trebuie sa astup orchestra si sa se auda toata sala. Este o munca colosala, eu am studiat multi ani. Este impresionant, mie pana acum nu imi vine sa cred ca o fac. Eu ma bucur foarte mult ca urmaritorii mei vin la spectacole si raman impresionati. 99 de procente sunt impresionati si mai vin la opera”.

Tany Vander a anuntat sexul celui de-al doilea copil! Vezi momentul in care bloggerita si sotul ei au aflat cine e baiat sau fetita - VIDEO

De asemenea, soprana a povestit ce planifica sa prezinte publicului in luna octombrie al acestui an: „Eu acum pregatesc ceva nou, pentru luna octombrie. Este vorba despre cel mai renumit si vizionat spectacol din lume „La traviata”. Eu pregatesc rolul Violetei, acum am o plecare pe cateva zile, dupa care ma apuc de acest rol nou”.

„Vom fi acompaniati de 60 de muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului, voi canta eu si Pasha Parfeni, noi suntem invitatii speciali”, a mai spus Ana despre spectacolul de la cetatea Tighina. 

De asemenea, soprana a recunoscut ca munceste si in concediu: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu in Estonia, dar oficial sunt in concediu”.

Articole din aceeasi categorie