31.03.2023
A facut senzatie la nunta cu rochia ei care cantarea 25 de kilograme! Vezi cu ce recomandari vine fashion bloggerita, Hellen Monroe, pentru viitoarele mirese - VIDEO

Dupa ce a facut senzatie in toata tara, dar si peste Prut, cu rochia spectaculoasa care cantarea 25 de kilograme pe care a imbracat-o la nunta, Hellen Monroe a lansat propria colectie de rochii pentru mirese. Ce modele, culori si stiluri, putem gasi in showroom-ul bloggeritei, afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

„Aceasta poveste s-a nascut, s-a ivit la mine in cap probabil chiar atunci cand a avut loc si nunta mea propriu-zisa. Am facut senzatii atunci cu rochia mea de mireasa. Aceasta a fost foarte voluminoasa, a cantarit 25 de kilograme. Momentul culminant a fost atunci cand am fost si nasa. De un an jumatate aceasta idee a fost pusa in practica. A fost desenat totul, cu o echipa imensa.”, a spus Hellen Monroe, creatoarea rochiilor de mireasa.

Mama lui Dan Balan, uimitoare la 65 de ani. Cu parul lung si blond, in rochii mini, tanti Ludmila are energia si silueta unei tinere - FOTO/VIDEO

Hellen Monroe a marturisit cine este responsabil de designul rochiilor: „Eu ma ocup in totalitate, desigur, ma inspir de pe mai multe platforme.”

Fiecare mireasa viseaza la o rochie spectaculoasa, care cu siguranta ii va impresiona pe invitati. Astfel, bloggerita si-a propus sa creeze rochii, care se vor deosebi de cele pe care ne-am obisnuit sa le vedem in magazinele din tara:  „Se deosebesc prin design mai indraznet, cu niste trene imense, cinci metri lungime, cu mainici mai voluminoase. Prin stofe, textile si pietre. Sunt lucrate foarte mult manual. Sunt rochii la care au lucrat sapte femei odata, inclusiv si eu. Avem si rochii cu palarii. Preturile incep de la 1450 de euro.”

Nina Hariton, prima femeie din Moldova care participand la „Chefi la Cutite”, a primit cutitele de aur din partea juratilor - VIDEO

De asemenea, fashion bloggerita vine cu cateva recomandari pentru viitoarele mirese: „Sunt convinsa ca atunci cand merge vorba de o rochie de mireasa, rar cand exista tendinte. Fiecare mireasa se viseaza de mica, fie printesa, fie sirena, sau chiar o rochie mai simple. Totul depinde si de unde mai are loc evenimentul. Daca sala este foarte mare si rochia trebuie sa fie foarte mare, ca sa nu se piarda mireasa. Trebuie sa-si aleaga o rochie potrivita pentru corp.”

Daca esti in cautarea rochiei perfecte pentru marele eveniment, poti veni la probe insotita de o persoana draga: „Trebuie sa facem asa cum simtim noi si ceea ce ni se arata, este si ceea ce vrem sa purtam in ziua evenimentului. De obicei fetele vin insotite de mame sau de prietene.”

Articole din aceeasi categorie