31.03.2023
Are sau nu Johy Davis aere de vedeta? Vezi cat de sincer a fost interpretul si cum a raspuns la cateva intrebari - VIDEO

Ce crede Johy Davis despre prietenia dintre un barbat si o femeie, ce ar face cu un milion de euro, dar si alte raspunsuri de ale interpretului le poti afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Johy a fost surprins de catre reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi, in cadrul filmarilor pentru emisiunea „Gusturile se Discuta”. Intrebat cat costa costumul pe care a ales sa il poarte in studio, artistul a raspuns: „Pana la 1000 de euro.”

De asemenea la intrebarea „Ce ai face cu un milion de euro?”, Davis a raspuns: „M-as imparti cu tine. Ce as face? Nu stiu, as investi. Pe langa asta eu si asa ajut oamenii, dar asa as ajuta si mai multi. As investi in ceva care sa imi aduca un venit mult mai mare.”

Nina Hariton, prima femeie din Moldova care participand la „Chefi la Cutite”, a primit cutitele de aur din partea juratilor - VIDEO

Totodata, interpretul a mentionat ca, crede in prietenia dintre un barbat si o femeie. „Da, este. Ei, poate se indragosteste, dar este o limita oarecare intre prieteni.”

O alta afirmatie cu care este de acord Johy Davis suna in felul urmator „Dragostea nu tine cont de varsta”. „Foarte corect”, a spus acesta.

In cele din urma Johy a mentionat ca nu are aere de vedeta, iar prietenii sai stiu cel mai bine acest lucru. 

„Aere de vedeta este atunci cand scoti din gura ta ca esti Maica Tereza, dar de fapt esti 0 pe langa altii. Nu ma tin cu nasul pe sus, nu ma tin cu aere. Sunt o persoana foarte simpla, comunicabila, ajut la nevoie. Poate pe internet sunt altfel.”, a spus interpretul.

O noua voce in showbizul autohton! Afla cine este Anna G, dar si cum a hotarat sa-si lanseze prima piesa: „Ei imi tot ziceau: <<Lasa tu muzica, du-te si fa medicina sau drept>>” - VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie