Spirit de echipa, personalitate si redescoperire, acestea au fost cuvintele cheie ale sesiunii de team building la care a participat colectivul acestui salon. Sesiunea a fost condusa de un coach profesional, iar fiecare participanta a avut ocazia sa se manifeste.
„Rolul meu este sa stimulez oamenii asa incat sa-si descopere potentialul. Ca sa fie relaxati, sa poata crea, sa se manifeste potentialul echipei. Sunt mai multu un moderator, dau intrebari, dau sfaturi si unesc oamenii intre ei, pentru ca mai apoi sa facem ceva frumos impreuna”, Alexandra Mihailova, coach.
Training-ul a fost organizat intr-un alt format decat cel clasic.
„Este un team coaching. Este o sedinta de echipa, datorita careia oamenii se pot conecta intr-un alt format. Nu este un training clasic. Nu este un training in care eu invat pe cineva, este o metoda de a analiza scopurile. Este despre motivatie si despre cunostintele echipei. Este despre redescoperirea de sine, rolul lor in echipa, despre motivatia de a ramane in echipa si de a simti ca sunt o parte din ceva mai mult”, Alexandra Mihailova, coach.
Jocuri, discutii si intrebari. In cadrul sesiunii de team building, specialistele au interactionat intre ele prin diferite metode.
„Adunarea in echipa este o metoda de lucru, unde este multa interactiune. Oamenii discuta, fac parte dintr-o echipa mare. Oamenii nu comunica de parca este o obligatiune, ei sunt intr-adevar o comanda, sunt uniti”, Alexandra Mihailova, coach.
„Pentru mine ca conducator a echipei cu multe femei este foarte important ca sa imbunatatim comunicarea pe interior pentru a asigura rezultatul spre care tindem. Ideea a venit sa organizam un team bulding diferit, deosebit, unde sa deschidem potentialul fiecarei persoane din echipa. Sa ne cunoastem din alta perspectiva. Tin mult la confortul psihologic al fiecarui angajat. O mare parte din viata noastra este la serviciu, as vrea ca acele ore sa fie de calitate, sa ne simtim bine, sa intelegem daca suntem la locul potrivit cu oameni potriviti, care e misiunea noastra in ceea ce facem. Imi place sa le numesc colege, pentru ca impreuna muncim si tindem spre scop bine definit. Au iesit din zona de confort, asta este mai incomod, dar totodata, inteleg ca asta ne creste. Atunci cand depasim limitele, cand trecem obstacolele interioare, bariere emotionale si personale”, Alina Andronic, fondatoare Salon „Mostelle”.
Scopul training-ului a fost redescoperirea de sine, a potentialului, pentru a atinge rezultatele dorite la locul de munca.
„In obiectivele noastre de crestere a echipei avem si tematici diferite ce tine de vanzari, interiorul nostru, pt ca atunci cand nu suntem bine cu noi insine nu putem fi bine nici la locul de munca”, Alina Andronic, fondatoare Salon „Mostelle”.
Participantele si-au pus cate o esarfa roz, insa, fiecare si-a aranjat-o intr-un mod personalizat.
„Astazi am ales un accesoriu comun, dar fiecare si-a stilizat dupa cum stie mai bine, ceea ce denota faptul ca toate suntem diferite, dar in acelasi timp, avem aceeasi misiune. Fiecare specialist este o personalitate si prin felul cum si-au stilizat acest accesoriu, denota ca au libera exprimare, libertate si independenta la locul de munca.
Ca director al centrului de estetica Mostelle vreau sa incurajez ca profesionistii in domeniu, sa ne viziteze, sa trimita un CV. Noi tinem foarte mult la angajatii nostri, la colegii nostri si suntem in plina dezvoltare si cine e cu noi sau cine vrea sa fie cu noi, ii asteptam cu mare drag. Ii incurajam sa ne trimita un CV la adresa noastra de email”, Alina Andronic, fondatoare Salon „Mostelle”.
Sursa FOTO/VIDEO: Instagram