17.05.2022
A lansat un videoclip provocator, in care a aparut altfel! Laura Vetty si-a reluat activitatea si are planuri grandioase pentru acest an: „Sunt intr-un proces de munca intensiv, primesc multa satisfactie si chiar simt ca traiesc” - VIDEO

Blonda si extrem de sexy apare Laura Vetty in noul sau videoclip. Fiind invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta a vorbit despre noul sau clip la piesa „Lady marmelade”. De asemenea, interpreta a spus ca acum ea si-a reluat activitatea si in curand o sa ne prezinte si alte melodii noi, la care acum ea lucreaza intensiv. Dupa spusele sale, artista a inceput din nou sa traiasca si sa primeasca placere de la viata, caci, fara muzica ea nu poate.

Ultima data cand a venit in platoul serilor perfecte era bruneta. Acum insa, o vedem cu totul altfel. „A fost o stare de a mea interioara, pentru ca foarte mult timp am fost bruneta si eu sunt omul schimbarilor. Pe parcursul vietii cred ca mi-am schimbat culoarea parului de minim opt ori. Cred ca pentru prima data m-am vopsit prin clasa a 8-9-a. Am fost blonda, satena, naturala, roscata”. 

Fiecare schimbare de look femeile o fac cand in viata lor apare ceva nou. La fel a fost si in cazul Laurei. „O piesa noua, un proiect nou, o reluare a activitatii mele dupa trei ani cred. Am inflorit si am renascut. Cand se intampla ceva schimbari in interiorul nostru, vrem sa aratam asta si pe exterior”. 

Danseaza, are un blog pe Instagram, iar recent a devenit si mamica! Afla povestea Marishei Ignat, antrenoarea care a dansat pana la 38 de saptamani de sarcina: „Daca voi avea putere voi dansa si la 80...” - VIDEO

Schimbarea a facut-o in aproximativ doua luni, deoarece parul ei este brunet si ca sa ajungi la o culoare frumoasa de blond este mai complicat. „Pentru parul meu este destul de complicat. Doua luni in urma eu inca aveam parul brunet. Ar fi mai bine sa faci aceasta schimbare intr-un an de zile, nu atat de repede ca mine. Eu am un mare defect, nu am rabdare si nu am mai asteptat atat. Din aceasta cauza, eu acum fac diferite tratamente, masti, pentru a-l restabili”. 

In noul sau clip, Laura este mai altfel, iar unii spun ca seamana cu Christina Aguilera. „De fapt asta si a fost intentia, chiar de la denumire ne putem da seama. Am fost influentati de la ea si nu am putut sa vedem alt stil decat asta, pentru ca totusi este vorba de clasica. Noi am vrut sa le combinam intre ele, sa folosim si ceva din acea clasica, sa folosim si ceva de la noi, idei noi si sa adunam totul intr-un mic bol precum este cel care s-a primit”. 

Videoclipul este foarte senzual si provocator. Prin proiectul sau, artista a renascut fraza pe care nu am mai auzit-o demult - „vous le vous coucher avec moi”. „A fost de fapt o coincidenta. Eram intr-o seara cu un prieten, ascultam muzica. Intamplator am auzit un demo un era aceasta piesa, doar voce si chitara si atat. Era interpretata de Mark Stam si eu m-am indragostit de ea. Dupa multe tratative, am reusit sa o obtin si am schimbat mai multe in ea. Am lucrat si cu Mark Stam la ea, pentru a schimba putin textul. El a fost compozitorul acestei piese, el a compus si melodia si textul”. 

O idee neobisnuita din partea unei patiserii din capitala! Zdubii si Fratii Advahov, sustinuti prin intermediul unui tort in forma de trenulet care a ajuns la Torino. Vezi cum arata acesta - FOTO

Piesa este nascuta in limba rusa si asa si a ramas pana la final. Totusi, dupa spusele Laurei, aceasta limba nu o limiteaza nicicum. „Referitor la limba, eu nu sunt un om care s-a expus aici politic. Eu sunt un om apolitic. Eu cred ca muzica nu are limba, este individuala, nu vad o problema in ce limba as canta. Daca vreau eu cand si in spaniola si in romana. Nu am nici o problema cu nici o natiune si nici o limba. Cum am mai zis, nu ma implic absolut in politica”. 

A lasat in urma muzica saltareata si a trecut la piese lirice! Ce schimbari au loc in viata Liei Taburcean si daca isi mai doreste copii: „Imi doresc ca peste Prut sa se auda mai mult Lia Taburcean..” - VIDEO

„Pot sa spun ca am foarte multe proiecte, sunt intr-un proces de lucru intens. Lucram paralel si la alte piese. Ca si volum, anul va fi destul de fructuos, pentru ca eu am revenit in forta si sunt foarte dornica de lucru. Simt o satisfactie, simt ca traiesc. Totusi, nu pot trai fara muzica”, a mai adaugat Laura Vetty. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie