17.05.2022
Danseaza, are un blog pe Instagram, iar recent a devenit si mamica! Afla povestea Marishei Ignat, antrenoarea care a dansat pana la 38 de saptamani de sarcina: „Daca voi avea putere voi dansa si la 80...” - VIDEO

Multi dintre copiii care se vad pe scene mari trec prin mana ei. Chiar daca are o fetita mica acasa reuseste sa mearga si la antrenamentele cu alti pici. Mai multe despre ea si activitatile sale a povestit invitata emisiunii O Seara Perfecta Marisha Ignat. 

Inca de mic copil, Marisha povesteste ca era foarte energica si pasionata de dans: „Eram dornica! Pe la 5-6 anisori am inceput sa practic dansurile, dar inainte de asta si la gradinita ma implicam in foarte multe activitati.”, isi aminteste ea.

A lasat in urma muzica saltareata si a trecut la piese lirice! Ce schimbari au loc in viata Liei Taburcean si daca isi mai doreste copii: „Imi doresc ca peste Prut sa se auda mai mult Lia Taburcean..” - VIDEO

Chiar daca recent a devenit mamica, Marisha afirma ca acest lucru nu o impedica deloc sa isi continue activitatea cu aceeasi dragoste si pasiune. Aceasta a dansat pana la 38 de saptamani, iar dupa ce a nascut a revenit la antrenamente treptat.

Profesoara de dans spune ca adora sa antreneze micutii si sa le predea lectii de dans: „Este foarte fain. Copiii sunt foarte atasati de dans. Ei vor sa creasca, sa munceasca pentru a ajunge undeva sus, iar acest lucru ma motiveaza sa ii ajut sa isi indeplineasca visul.”

Pe langa orele de dans, Marisha mai duce si un blog activ pe Instagram. Bloggerita are peste 45.000 de urmaritori. Aceasta spune ca a crescut organic, multi cunoscand-o de pe o platforma de intrebari, fara a fi cazul de a participa in concursuri si alte actiuni care ar fi ajutat-o sa creasca numarul de urmaritori.

O idee neobisnuita din partea unei patiserii din capitala! Zdubii si Fratii Advahov, sustinuti prin intermediul unui tort in forma de trenulet care a ajuns la Torino. Vezi cum arata acesta - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie