17.05.2022
Eurovision a trecut, dar nu si discutiile despre concurs! Desi Romania a oferit tarii noastre 12 puncte, acest lucru a fost anulat din cauza unor neregularitati. Punctele ar fi mers catre Ucraina - VIDEO

Eurovisionul a trecut, dar nu si discutiile aprinse de dupa concurs. Ai nostri au luat un onorabil loc, locul 7, insa in preferintele publicului au fost pe locul 2. Surprizele au venit de la vecini, care nu ne-au acordat niciun punct, apoi au venit si explicatiile de vigoare.

Energia, talentul si show-ul pe care l-au prezentat formatia Zdob si Zdub si fratii Advahov in finala Eurovision 2022 a adus tarii noastre locul 7. 

Dupa votul juriului doar patru tari au oferit puncte Moldovei, in schimb publicul din Europa si-a aratat toata admiratia pentru Trenuletul nostru. 

Votul oamenilor a fost cel care a schimbat radical situatia.

Juriul din tarile vecine Ucraina si Romania nu au oferit niciun punct Moldovei, de altfel nici tara noastra nu a oferit niciun punct Romaniei, care in acest an s-a clasat pe locul 18. 

O idee neobisnuita din partea unei patiserii din capitala! Zdubii si Fratii Advahov, sustinuti prin intermediul unui tort in forma de trenulet care a ajuns la Torino. Vezi cum arata acesta - FOTO

Internautii din Moldova s-au aratat indignati de faptul ca juriul din Romania nu a oferit niciun punct Republicii Moldova. 

Televiziunea romana insa acuza organizatorii concursului pentru modificarea votului juriului Romaniei. De fapt Romania a oferit Zdubilor si fratilor Advahov 12 puncte, dar juriul concursului a anulat punctele oferite de Romania si alte cinci tari din cauza unor neregularitati. 

Asadar, cele 12 puncte oferite de tara vecina au fost atribuite Ucrainei. 

Danseaza, are un blog pe Instagram, iar recent a devenit si mamica! Afla povestea Marishei Ignat, antrenoarea care a dansat pana la 38 de saptamani de sarcina: „Daca voi avea putere voi dansa si la 80...” - VIDEO

Tot 12 puncte a oferit si Moldova tarii vecine Ucraina. 

Ucraina este castigatoarea concursului Eurovision 2022. Ea a fost in varful clasamentului atat dupa preferintele juriului, cat si ale pubicului. 

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie